Tarih: 14.06.2024 15:59

SARUHANLI'DA KURBAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI'DA KURBAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Saruhanlı'da Kurban Bayramı dolayısı ile 14 Haziran 2024 Cuma günü saat 11.00'da Kaymakamlık makam odasında bayramlaşma merasimi yapıldı.

İlçe Kaymakamı Murat Acar, Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, İlçe Jandarma Komutanı Aykut Kurban, İlçe Emniyet Müdür V. Erdal Peker, Daire Amirleri, resmi ve özel kurum personeli, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile bayramlaşıldı.

Makamında protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaşan Kaymakam Acar, buradaki yaptığı açıklamada, İnsanları kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramına daha erişmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Kaymakam Murat Acar, şunları söyledi; “Kurban Bayramı, cömertliğin, rahmetin ve bereketin bol olduğu, milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu dini bayramlarımızdandır. Bayram, herkesin birbirini sevgi ve samimiyetle bir kez daha kucaklaması için bir fırsat görülmeli ve iyi değerlendirilmelidir. 

Bizlere özgürce ve huzurla bayramları kutlama imkânı veren başta devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve yüce devletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Bu vesileyle, Saruhanlılı tüm vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik eder, Kurban Bayramının tüm Saruhanlı halkına ve ilçemizde bulunan tüm misafirlerimize sağlık, huzur ve mutluluklara vesile olmasını temenni ediyoruz.”.   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —