Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Saruhanlı’da Kullanmadığınız Kıyafetler Giyim Bağış Kutusuna

Saruhanlı’da Kullanmadığınız Kıyafetler Giyim Bağış Kutusuna

Saruhanlı'da sosyal belediyecilik hizmetlerinde büyük projelere imza atan Belediye Başkanı Zeki Bilgin, "Hayat paylaştıkça güzelleşir" sloganı ile yeni bir projeyi daha hayata geçirerek, ilçenin 25 farklı noktasına giyim bağış kutusu koydurdu.

SARUHANLI - Saruhanlı'da sosyal belediyecilik hizmetlerinde büyük projelere imza atan Belediye Başkanı Zeki Bilgin, "Hayat paylaştıkça güzelleşir" sloganı ile yeni bir projeyi daha hayata geçirerek, ilçenin 25 farklı noktasına giyim bağış kutusu koydurdu.

Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde kullanılmayan kıyafetleri toplamak adına ilçenin 25 farklı bölgesine giyim bağış kutuları yerleştirildi.

Başkan Bilgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımız kullanmadıkları kıyafet, perde, ev tekstili ürünleri, gelinlik, nişanlık, sünnetlik gibi ürünleri Giyim Bağış Kutusuna bırakabilirler. Evlerde kullanılamayacak durumda olan giysilerin bu kutulara bırakılmasını istiyoruz. Çünkü bu tür kullanılmayacak olanlarda geri dönüşüme gönderilecek ve ekonomimize yeniden kazandırılacak. Vatandaşlarımızın bu kampanyaya sahip çıkacağına inanıyorum."

 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor