SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesine ait pasajda ticari faaliyet yürüten esnaflar, kira ücretlerine zam yapılmaması ve pasajın fiziki koşulların iyileştirilmesinden dolayı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye pasajında çay ocağı, berber, sigortacı, telefon bayi ve bakkallık yapan esnaflar, Başkan Bilgin'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, 2022 yılı kira ücretlerine zam yapılmamasından dolayı Başkan Bilgin'e teşekkür eden esnaflar, bunun yanında Belediye pasajında yürütülen iyileştirme çalışmalarından dolayı da memnuniyetlerini dile getirdi.

Başkan Bilgin ise ziyaretlerinden dolayı esnaflara teşekkür ederek, Covid-19 salgınının yol açtığı ekonomik hasarın giderilmesine katkıda bulunmak amacıyla 930 kiracının 2022 yılı kira ücretlerine Belediye meclisi kararıyla zam yapmama kararı aldıklarını hatırlattı.

Bu zorlu süreçte vatandaşların ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçirdiğini, esnaflara destek olmak için böyle bir karar aldıklarını dile getiren Bilgin, şunları kaydetti;

“Ekonomik anlamda sıkıntılı günler yaşıyoruz. Bu durumda esnaflarımızın kira ücreti zam yapmamız doğru olmazdı. Bu kapsamda Belediyemiz bünyesindeki 405 adet tarla, 60 adet Lojman, 272 adet dükkan, 98 adet sanayi dükkanı, 9 adet fırın, 54 adet kahvehane, 24 adet düğün salonu, 4 adet baz istasyonu, 1 adet akaryakıt istasyonu, 1 adet Otel ve 2 adet Sosyal olmak üzere toplam 930 kiracımızın kira ücretlerine zam yapmadık. Hayırlı olsun. Bu vesile ile tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bereketli kazançlar dilerim" dedi.



TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 9.02.2022 12:30:00 703 0

Tarih: 09.02.2022 12:30
Haberi Sesli Oku
19.04.2025 16:20:00