SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Saruhanlı ilçesinde gelişigüzel bir şekilde doğaya bırakılan hafriyat atık noktalarının tespitini yaparak, görüntü kirliliği oluşturan hafriyatları belirlenen depolama yerine taşımaya başladı.

Çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi amacıyla Saruhanlı ilçesinde hafriyat depolama alanını faaliyete geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda çalışmalarını hızlandırdı. Vatandaşlar tarafından bilinçsizce ve gelişigüzel dökülen hafriyat atıklarının temizliğine başlandı. Hafriyat atıklarının tek bir noktada toplanması ile artık hem doğa kirliliğinin önüne geçilecek hem de hafriyat depolama alanının işlevselliği sağlanacak.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Fatih Öztürk, “Teknik ekibimiz ve Saruhanlı Belediyesi’nin ilgilileri ile sahada bir takım denetimlerde bulunduk. Hafriyat atıklarının döküldüğü yerlerin tespitlerini yaptık. Şimdi, buraların temizliğini yapıyoruz. Çevre kirliliğinin önüne geçmek ve atıkların doğaya bırakılmasını engellemeyi hedefliyoruz. İlçede hafriyat depolama alanını faaliyete aldık. Hafriyat yönetim sistemini de sağlıklı bir şekilde kurduk. İnşallah, Saruhanlı ilçesinde hafriyat atıkları sorunu artık tarih olacak” diye konuştu.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 30.11.2020 10:20:00 3314 0

Tarih: 30.11.2020 10:20

Haberi Sesli Oku