Saruhanlı'da eski erkek arkadaşı tarafından katledilmişti! Melike Akpınar toprağa verildi

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde eski sevgilisi tarafından silahla vurularak öldürülen 1 çocuk annesi genç kadın gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Annesi de babası tarafından yıllar önce öldürülen 24 yaşındaki Melike Akpınar'ın cenazesinde kardeşlerinin gözyaşları sel oldu.

Cuma akşam mesai bitiminde eski erkek arkadaşı Zübeyir Yıldız tarafından öldürülen Saruhanlı Devlet Hastanesinde sekreter olarak çalışan 24 yaşındaki 1 çocuk annesi Melike Akpınar Saruhanlı'da öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Amcası Ali Akpınar'ın evinin önünde helallik alınmasının ardından Saruhanlı Çarşı Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Saruhanlı Yeni Mezarlığında toprağa verilen Melike Akpınar'ın kardeşleri güçlükle ayakta durabildi. 4'ü kız 6 kardeşin en küçüğü olan Melike Akpınar'ın kardeşleri cenaze boyunca gözyaşlarına hakim olamazken aile yakınları da güçlükle ayakta durabildi.

Öte yandan, Melike Akpınar'ın öldürdükten sonra intihar eden Zübeyir Yıldız'ın Manisa merkezde oturduğu ve cenazenin Manisa'dan kaldırıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Cengiz Topel Mahallesi'nde Saruhanlı Devlet Hastanesinde sekreter olarak çalışan Melike Akpınar (24) adlı kadın, Saruhanlı Adliyesinde mübaşir olarak çalışan eski erkek arkadaşı Zübeyir Yıldız (28) ile konuşmak için buluştu. Genç kadın, Zübeyir Yıldız tarafından tabancayla başından vuruldu. Silah seslerinin duyulması üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Melike Akpınar, kaldırıldığı Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Emniyet güçleri olaydan yarım saat sonra Zübeyir Yıldız'ın aracını Saruhanlı Yılmaz Mahallesi çöplük mevkiinde boş bir arazide park halinde buldu. Aracı kontrol eden ekipler Zübeyir Yıldız'ın aynı silahla kalbinden kendini vurarak hayatına son verdiğini tespit etti. Melike Akpınar'ın Saruhanlı Devlet Hastanesinde sağlık memuru olarak çalıştığı ve annesinin de babası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da Önder çiftçiler DERİM projesi ile bilgilerini aktarıyor

Saruhanlı’da 487 bin metrekare tarla ihaleyle kiraya verilecek

Saruhanlı belediyesi araç filosunu güçlendiriyor!

YUNTDAĞLI ÇOCUKLAR BU OYUNU ÇOK SEVECEK

MADOST ‘Sevgi ve Dostluk Buluşmasında Ertuğrul Günay'ı Manisa’da Ağırladı

Kemiklidere İlkokulu’nda Karne Coşkusu

İsyeri sahibi dükkanında öldüresiye darp edildi

Saruhanlı’da Okul Sporlarında Gurur Tablosu

Yaşlı adamın sır ölümü! Cansız bedeni dere yatağında bulundu

Kamyonla çarpışan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı

Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 20.01.2024 16:41:00 6939 0
Tarih: 20.01.2024 16:41 Güncelleme: 20.01.2024 16:41
Haberi Sesli Oku