Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Saruhanlı’da camide cinayet

Saruhanlı’da camide cinayet

Saruhanlı’da camide cinayet

Saruhanlı’da camide cinayet

Saruhanlı ilçesinde psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Berber Esnafı, sabah namazı sonrası camide yanında namaz kılan kişiyi bıçakladı. Yaralı şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, katil zanlısı yakalandı.

Olay, Saruhanlı ilçesindeki Çarşı Merkez Camide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, birlikte sabah namazına giden Feyzullah Demir (36) ile berber esnafı olan İbrahim G. (35) cemaatle namaz kılıyordu. Bu sırada İbrahim G., yanındaki bıçakla arkadaşına saldırdı. Aldığı bıçak darbeleri nedeniyle Feyzullah Demir kanlar içinde yere yığılırken, İbrahim G. olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Feyzullah Demir hayatını kaybederken, yanındaki namaz kılanı bıçaklayarak öldüren İbrahim G. ise gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine götürüldü. 

İbrahim G.'nin psikolojik tedavi gördüğü, Feyzullah Demir’in ise hafif otizmli olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor