Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Saruhanlı'da Atlı Cirit Gösterisi ve Değnek Atma Yarışması

Saruhanlı

Saruhanlı Belediyesi tarafından "13. Altın Üzüm ve Kültür Festivali" etkinlikleri kapsamında İlçede yıllar sonra organize edilen Atlı Cirit Gösterisi ve Değnek Atma yarışması vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi.

SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi tarafından "13. Altın Üzüm ve Kültür Festivali" etkinlikleri kapsamında İlçede yıllar sonra organize edilen Atlı Cirit Gösterisi ve Değnek Atma yarışması vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi.

Saruhanlı'da boş bir arazide gerçekleşen etkinliği Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş ilgiyle izledi.

Program kapsamında Saruhanlı ve çevre ilçelerden gelen 50'ye yakın atlı ekibin, cirit ve değnek atma gösterisi vatandaşlar tarafından büyük bir beğeniyle takip edildi.

Programın sonunda dereceye giren sporcuların plaketleri, Belediye Başkanı Zeki Bilgin tarafından verildi.

-Başkan Bilgin Ata Bindi-

Belediye Başkanı Zeki Bilgin, programın sonunda yarışmaya katılan atlardan birine binerek bir süre alanda gezdi. Vatandaşlar ise Saruhanlı'da yıllar sonra böyle bir etkinliği düzenlediği için Başkan Bilgin'e teşekkür etti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor