SARUHANLI - Başkan Ergün, 6 beldenin altyapıya kavuşacağını duyurdu. Başkan Ergün, ?4 tane ayrı noktada itfaiye grubu kurulması planlanıyor.

Halitpaşa, Koldere, Gökçeköy ve Paşaköy?de itfaiye grubu oluşturulacak. Kırsal hizmetlerle ilgili koldere damla sulama projesi kapsamında boru verdik. 10 mahallede tarımsal ilaçlama su sondajlarını aktif hale getirdik. Hepsi şuanda faal bir şekilde. MASKİ noktasında ise 6 tane yerde altyapı projelerini tamamladık. İçme suyu ve kanalizasyon. MASKİ Genel Müdürlüğü?nün hazırlamış olduğu şuanda 97 mahalle belirledi. Sıfırdan hali hazırları yapıldı. 1 ay gibi bir süre içinde proje çalışmaları bitirildi. MASKİ genel kuruluna öneri olarak soktuk. 100 milyon borçlanma talebinde bulunduk. 100 milyon borçlanma yetkisi çıkarılmasına müteakip ihaleye çıkılacak? dedi.

?Emlak Vergisiyle Bizim İşimiz Yok?

Başkan Ergün, emlak vergisini Büyükşehir topluyor şeklinde propaganda yapıldığını belirterek şöyle konuştu: ?Emlak vergilerindeki yüzde 110 onluk artış büyükşehir yaptı propagandası yapılıyor. Bu tür söylemler var. Beldeden mahalleye dönüşen yerlerde emlak vergisi iki katına çıkarıldı. Büyükşehir emlak vergilerine karar vermiyor. Artık biz toplamıyoruz ilçe belediyeleri topluyor. 100 lira emlak vergisi olan iki katına çıktığı için 200 lira emlak vergisi ve katkıyla 220 lira olmuş. Köyden mahalleye dönüşen yerlerde emlak vergisinden muaf. Emlak vergisiyle bizim işimiz yok?

 



Bahis soruşturmasında Manisa FK’da iki oyuncu gözaltına alındı

Üniversitede 2'nci kattan düşen Selda yaşamını yitirdi

Manisa Oryantiringde fırtına gibi esti

Nefes borusuna mandalina kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı

Ferdi Zeyrek davası: Sanıklar suçlamaları reddetti

Manisa'ya Türkiye'de 6'ncı Adli Toksikoloji Laboratuvarı yetkisi

Büyükbelen Yolunun İhalesi 7 Ocak 2026’da

Manisa GSB Kadın Voleybol Takımı Türkiye ikincisi oldu

1 kişinin öldüğü kazada belediye başkanının oğlu da ağır yaralandı

Sahte içki operasyonu: 2 bin 850 litre etil alkol ele geçirildi

Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı

Kavga değil adeta meydan muharebesi: Taş, sopa ve silah kullanıldı, 1 kişi yaralandı

Gündem yaratacak iddia: Memura 30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi geri çekildi

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Park halindeki otomobil küle döndü

Alkolün etkisi ile araçta sızdı, vatandaşlar hayatından endişe etti

Kaybolan çocuk için arama çalışmaları başlatıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Saruhanlı Belediyesi’nden Kırsal Yollara Dokunuş

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 4.06.2015 17:38:51 1270 0
Tarih: 04.06.2015 17:38 Güncelleme: 04.06.2015 17:38
Haberi Sesli Oku