Tarih: 10.02.2015 21:14

Saruhanlı'da 246 Öğrenci'ye Mont ve Bot Dağıtıldı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Paşaköy Vasfi Sarıgöl İlkokulunda önceden isimleri belirlenen 9 öğrenciye törenle kışlık bot ve mont yardımında bulunuldu.

Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada: Türkiye'nin Markaları Türkiye'nin Çocuklarını Giydiriyor” adı ile sosyal sorumluluk projesi uygulayan Birleşmiş Markalar Derneği (BMD)`nin ilçedeki muhtaç okul öğrencileri için gönderdiği 51 koli içindeki 246 adet mont ile 246 adet bottan oluşan Kışlık giysilerin dağıtımı yapıldığını kaydetti.

Paşaköy Vasfi Sarıgöl İlkokulunda Bazı öğrencileri bizzat giydiren Kanyılmaz: Öncelikle bu yardım nedeniyle Birleşik Markalar derneğinin mensuplarına teşekkür ediyorum. Bu hediyeleri sizlere gönderen ağabeyleriniz, sizlerin daha çok ders çalışmanızı istiyor.” diye uyardı ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Kanyılmaz, Saruhanlı genelinde 32 temel eğitim okulunun bulunduğunu bu okullarda daha önceden tespit ettirdikleri ihtiyaç sahibi fakir ailelerin çocuklarına kışlık 246 adet mont ve botu dağıttıklarını sözlerine ekledi.

Törende İlçe Mili Eğitim Müdürü Mehmet Işıkta hazır bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —