Saruhanlı'da Türk Polis Teşkilatı’nın 181. Yıl Dönümü Gururla Kutlandı

Saruhanlı’da Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma töreni, ilçe protokolünün katılımıyla anlamlı bir atmosferde gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törende, Türk Polis Teşkilatı’nın köklü geçmişi ve kamu düzeninin sağlanmasındaki önemli rolü bir kez daha vurgulandı.

Törene Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Yener Bilir, İlçe Emniyet Müdürü Yalçın Gökçen, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Tanrıkulu ve ilçe protokolü katıldı. Program kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk sunularak, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Katılımcılar, Türk Polis Teşkilatı’nın 181 yıllık onurlu geçmişine vurgu yaparak, görevleri başında fedakârca çalışan tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutladı.

Çelenk sunma töreninin ardından protokol üyeleri, Saruhanlı Şehitliği’ni ziyaret etti. Aziz şehitlerimizin kabirleri başında dualar edilerek, vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden kahramanlar rahmet ve minnetle anıldı. Şehitlik ziyaretinde duygusal anlar yaşanırken, şehitlerimizin emanetine sahip çıkmanın önemi bir kez daha ifade edildi.

Programda yapılan değerlendirmelerde, Türk Polis Teşkilatı’nın huzur ve güven ortamının sağlanmasında üstlendiği kritik görevlerin altı çizildi. Gece gündüz demeden görev yapan polis teşkilatının, vatandaşların can ve mal güvenliği için büyük bir özveriyle çalıştığı belirtilerek, teşkilatın toplumun en önemli güven unsurlarından biri olduğu ifade edildi.

Saruhanlı’da gerçekleştirilen anma programı, birlik ve beraberlik mesajlarının verilmesiyle sona erdi. Katılımcılar, Türk Polis Teşkilatı’nın 181 yıllık gurur dolu geçmişinin, aynı kararlılık ve inançla geleceğe taşınacağına dikkat çekti.

Tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası kutlu olsun. Vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; görevleri başındaki tüm polislerimize başarılar diliyoruz.



Saruhanlı'da Türk Polis Teşkilatı’nın 181. Yıl Dönümü Gururla Kutlandı

Saruhanlı’da Yedek 9 Numaralı Sulama Kanalı Yanında Yol Çalışması Sürüyor

Manisa Basınının Köklü Çınarı 69 Yaşında

SARUHANLI’DA UNUTULMAZ COŞKUN SABAH GECESİ!

Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

Saruhanlı Halk Eğitimi Merkezi’nden Öğretmen ve Kursiyerlere Akhisar Gezisi

Saruhanlı’da Polis Haftası Ziyareti: Emniyet Teşkilatından Kaymakam Murat Acar’a Anlamlı Buluşma

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde Anlamlı Teşekkür: Hasta Memnuniyetine Gönül Veren Sema Hanım Ödüllendirildi

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden Ulusal Kanser Haftası’nda Farkındalık Etkinliği

Evlerine 20 kilometre kala kazada can veren 7 kişinin kimliği belli oldu

Şüpheli ölüm! 53 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

Tiyenli Mahallesi’nde Altyapı Çalışmaları Başlıyor

Salihli’de fuhuş operasyonu: Yabancı uyruklu 2 kadın yakalandı

Saruhanlı’da Velilere Yönelik “Çocuğumu Anlıyorum” Semineri Düzenlendi

Manisa'da Gediz Nehri'nin taşması sonucu bağlar su altında kaldı

Yılmaz Mahallesi’nde Kavşak Düzenlemesi... GÜNDÜZÜ AYRI, GECESİ AYRI GÜZEL OLDU

Manisa Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruluş yıl dönümünde anlamlı ziyaret

Saruhanlı’da Bir Günde 470 Kg Atık Pil Toplandı

Saruhanlı Belediyesi Çınaroba ve Seyitoba Mahallelerine Güvenlik Kamerası Sistemi Kurdu

SARUHANLI’DA HATAY - TRABZON KÜLTÜR BULUŞMASI BAŞLIYOR

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “MAZOT 100 LİRAYA DAYANDI, İKTİDAR AKARYAKITTA ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMIYOR, SAVAŞIN BEDELİNİ VATANDAŞIMIZ ÖDÜYOR”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 10.04.2026 12:41:00 0
Tarih: 10.04.2026 12:41 Güncelleme: 10.04.2026 12:44
Haberi Sesli Oku