Tarih: 21.05.2016 12:14

Saruhanlı´da ? Tiyatro ve Müzik Şöleni? Büyük Beğeni Topladı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı´da, ?Gençlik Haftası? etkinlikleri kapsamında düzenlenen Müzik Şöleni ve Tiyatro gösterisi davetlilerden tam not aldı.

Etkinliğe, İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Gençlik hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Murat Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte, katıldıkları kursta gitar çalmayı öğrenen 40 öğrenci hünerlerini sergiledi. Birbirinden güzel eserlerin çalınıp seslendirildiği program davetlilerden büyük alkış aldı.

Gitar eğitmeni Seda Avcı, programın sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada gitar çalmanın sabır ve emek gerektiren bir sanat olduğunu belirtti.

İyi düzeyde gitar çalmak için en az bir yıl eğitim alınması gerektiğini ifade eden Avcı, ?Öğrencilerimiz iyi bir eğitimin ardından gitar çalmayı öğrendi. Öğrencilerimizin yeteneklerini sergiledikleri bu program gayet güzel geçti. Katılan herkese teşekkür ediyorum.? Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —