Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,48%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

Saruhanlı'da Tiyatro Gecesi

Saruhanlı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Pardon Bekar Mısınız?" adlı tiyatro oyununu Saruhanlılı sanatseverlerle buluşturdu.

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Pardon Bekar Mısınız?" adlı tiyatro oyununu Saruhanlılı sanatseverlerle buluşturdu.

Sinan Bengier, Meral Küçükerol, Ahmet Çevik, Tuğba Özay, Dost Elver ve Ender Gülçiçek`in rol aldığı, "Pardon Bekâr Mısınız?" adlı iki perdelik tiyatro oyunu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Saruhanlılarla buluştu.

Saruhanlı Kültür Merkezi’nde sergilenen oyunu, Manisa Büyükşehir Saruhanlı Koordinatör Müdürü Ramazan Hakan Ulak, İlçe Emniyet Müdür Vekili Gökhan Balaban, Saruhanlı Jandarma Karakol Komutanı Mehmet Tosun, Denizbank Saruhanlı Şube Müdürü Kenan Tahir Uncu ve çok sayıda Saruhanlılı sanatsever izledi.

Mustafa Arukoğlu`nun yazdığı Apo Kaya`nın yönetmenliğini üstlendiği iki perdelik oyunda, huysuz ve tutucu bir adamın evini kiralamak zorunda kalan Damla ve Burcu adlı iki öğrenciyle Çat kapı gelen davetsiz arkadaşları, Burcu`nun aykırı ailesi, ev sahipleri ve tuhaf oğlu arasındaki köşe kapmaca anlatılıyor. Oyun, gerek konusu, gerek usta oyuncuların performanslarıyla Saruhanlılı tiyatro severlerin beğenisini kazandı. Oyunun sonunda, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Hakan Ulak, “Saruhanlı halkına eğlenceli bir gece yaşattıkları için değerli sanatçılarımıza ve bu imkânı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor