Saruhanlı´da TEOG´un İlk Gün Oturumları Tamamlandı
681 Öğrenci Ter Döktü

SARUHANLI - Saruhanlı ?da Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, 8. sınıf öğrencilerine yönelik ikinci dönem merkezi ortak sınavların ilk oturumu sona erdi.

Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) ortaokul 8`inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen ikinci dönem ortak sınavları Saruhanlı ?da 18 merkezde yapıldığını kaydetti.

Saruhanlı genelinde 681 öğrencinin katıldığı TEOG sınavında 148 öğretmenin görev aldığını belirten Şube Müdürü Işık şunları söyledi; ?Ortak sınavların bugün yapılan birinci oturumunda, sırasıyla Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi ders yazılıları yapıldı. Yarın yapılacak ikinci oturumunda ise Fen ve Teknoloji, TC inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile Yabancı dil ders yazılıları gerçekleştirildi. Her yazılıda 20 soru soruldu. Sınav sabah saat 09.00´da başladı 12.00´de sona erdi. Sınav süresi her bir ders yazılısı için 40`ar dakika, ders yazılıları arası dinlenme süresi 30`ar dakika oldu. Başarılı bir sınav dileklerimi iletiyorum. Sınavlarda görev alacak yönetici ve öğretmenlerimize de kolaylıklar ve başarılar diliyorum.?



Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 26.04.2017 16:04:05 429 0

Tarih: 26.04.2017 16:04
Haberi Sesli Oku
12.05.2025 10:08:00