Tarih: 02.05.2017 17:39

Saruhanlı´da Süs Tavukları Mezat´ı Düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Saruhanlı? da bu yıl ilk kez düzenlenen Manisa Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği´nin Mezat´ı düzenlendi.

Saruhanlı´ da ilk defa gerçekleştirilen bu programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yurdun her yerinden getirilen farklı türdeki süs tavukları açık arttırma usulü ile satıldı.

Saruhanlı Belediyesi kapalı spor salonunda ilçede ilk defa düzenlenen değişik türdeki süs tavuklarının satışa sunulması vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Bilgiç ve Ak Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve katılımcılar katıldı.

Manisa Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği tarafından Saruhanlı Belediyesi Kapalı Spor Salonunda yurdumuzun çeşitli illerinden yüzlerce katılımcının yer aldığı programda değişik türdeki süs tavukları satışa sunuldu.

Yurdun farklı yerlerinden getirilen tavuklar açık arttırma usulü ile satıldı. İlk defa böyle bir etkinliği ev sahibi yapan Saruhanlılılar süs tavuklarına büyük ilgi gösterdi. Yapılan açık arttırmaya sadece Saruhanlıdaki vatandaşlar değil, yurdun çeşitli yerlerinden gelen katılımcılarda iştirak ederek süs tavuklarını satın almak için birbirleriyle yarıştılar.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, ?Böylesine kapsamlı ve güzel bir etkinlik düzenlediği için Dernek Başkanı Şevket Kurular´a ve katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederim.? Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —