SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı merkez mahallelerde çöp ve diğer atıklar nedeniyle tıkanarak ani yağışlarda olası su taşkınına ve kötü kokulara sebep olan kanalizasyon hatlarını ve yağmur suyu ızgaralarını sokak sokak temizliyor. 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde bunulan kanalizasyon hattı ve yağmur suyu ızgaralarında biriken hafriyat, çöp ve diğer atıkları temizleyerek Manisalılara sağlıklı bir çevre kazandırıyor. Bu kapsamda Saruhanlı ilçesine bağlı Cengiz Topel, Atatürk, Cumhuriyet ve İstasyon mahallerinde kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarındaki tıkalı olan noktalar tespit edilerek yaşanabilecek taşkın sorunu ortadan kaldırılıyor. Ani yağışlarda su birikintileri oluşmaması adına çalışmalara devam eden MASKİ, yağmur suyu ızgaralarının temizliğini de titizlikle yürütüyor. Aynı zamanda kanal temizliğinde de sokak sokak sıkıntılı noktalarda temizlik çalışması gerçekleştiriliyor. 

?MASKİ bize sağlıklı ve güzel bir yaşam alanı sağlıyor? 

İstasyon Mahalle Muhtarı Nihat İmran, ?Kanalizasyon ve yağmur suyu ızgaralarımızın temizliği MASKİ ekipleri tarafından düzenli aralıklarla yapılıyor. Zaman içinde oluşan pislikler tıkanıklığa yol açarak taşkına sebep oluyordu. Sağ olsun MASKİ nerde eksiğimiz varsa anında gelip bizlere sağlıklı ve güzel bir yaşam alanı sağlıyor. Bugüne kadar da mahallemden tek bir şikayet duymadım. Büyükşehir ve MASKİ´nin hizmetlerinden çok memnunuz. Cengiz Başkanımıza ve MASKİ yetkililerine çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz? dedi.

 ?Cengiz Başkanımız sayesinde mahallemiz parladı? 

Atatürk Mahalle Muhtarı Mesut İşbilen ise, ?MASKİ´nin gerçekleştirdiği temizlikler gerçekten bizleri çok rahatlatıyor. Kış aylarında da düzenli olarak temizlenen kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarımız aradan biraz zaman geçince tekrar bize sorun yaratıyor. Tıkanıklık yüzünden hem kötü koku hem de taşkına sebep oluyor. MASKİ yetkilileri şu an adım adım hatları temizliyor. Yaz aylarına MASKİ sayesinde tertemiz gireceğiz. Cengiz Başkanımızın elinin değdiği her yer parlıyor. Çalışmalardan mahalleli olarak çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ve MASKİ Genel Müdürümüz Şehnaz Başaran´a teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz? dedi.



Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

Orman yangınlarını önleyici tedbirler değerlendirildi

Manisa’da zirai don çalıştayı

Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 1.05.2019 16:31:37 724 0

Tarih: 01.05.2019 16:31
Haberi Sesli Oku
8.07.2025 12:04:00