Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10481,3%0,02
  • DOLAR

    32,24% 0,21
  • EURO

    34,91% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2429,72% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3883,95% 0,00

Saruhanlı'da, Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Düzenlendi

Saruhanlı

Saruhanlı'da, "Anne, baba ve çocuklarla sağlık için yürüyoruz" etkinliği gerçekleştirildi.

SARUHANLI - Saruhanlı’da, "Anne, baba ve çocuklarla sağlık için yürüyoruz" etkinliği gerçekleştirildi.

Sağlık Bakanlığı’nca yürütülen Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı etkinlikleri kapsamında Saruhanlı Sağlık Gurup Başkanlığı tarafından “Anne, Baba ve Çocuklarla Yürüyoruz”  sloganıyla çocuklara balonlar verilerek sağlıklı yaşam yürüyüşü yapıldı.

Yürüyüşe Saruhanlı Toplum Sağlığı Başkanı Dr. Rabia Kapan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Öğretmenler, Öğrenciler, Veliler ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüş öncesinde çocuklara dağıtılan balon eşliğinde düzenlenen etkinlik Saruhanlı Belediyesi Sosyal Tesisleri yürüyüş parkurunda renkli görüntüler oluşturdu.

Saruhanlı Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Rabia Kapan, burada yaptığı açıklamada, “2014 yılı Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı ilan edildiğini söyledi.

Dr Kapan, Bu kapsamda Cumhuriyet İlkokulu Anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerimiz için “Anne, Baba ve Çocuklarla Yürüyoruz” etkinliği düzenlediklerini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Bu kapsamda etkinliğimize Sağlıklı bir toplum için çocuk, genç, yetişkin her yaş grubuna sağlıklı yaşam alışkanlıklarının kazandırılması açısından eğitim programlarımızın yanı sıra sosyal etkinliklerimizi de sürdürmekteyiz. Bugün yürüyüşümüze katılarak bize destek veren başta Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Işık olmak üzere tüm katılımcılara ve ailelere teşekkür ediyoruz."



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor