SARUHANLI - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının uygulamakta olduğu Alan Bazlı Desteklemelerden Mazot Desteği, Gübre Desteği, Toprak Analizi Desteğinin Saruhanlı İlçesinde 2016 yılı ödemeleri tamamlandı.

Saruhanlı Ziraat bankası Müdürü Güray Tuğan, Üreticiler açısından büyük önem taşıyan mazot, gübre ve toprak analizi destek ödemelerinin 26 Şubat, 4 Mart ve 8 Mart tarihleri arasında yapıldığını söyledi.

Tuğan, ?Destekleme ödemeleri TC numarasının son rakamı 0 ve 2 olanlar için 26 Şubat Cuma günü akşam saat 18.00 itibariyle hesaplarına yatırıldı. Son rakamı 4 ve 6 olanlar için 4 Mart 2016 Cuma günü saat 18.00´de, son rakamı 8 olanlar için 8 Mart 2016 Salı günü yine saat 18.00 itibariyle üreticilerimizin hesaplarına aktarılacaktır. Destek ödemeleri Bankamız ATM´lerinden çekilecektir. Üreticilerimizin başak kartlarını almaları için şubemize gelerek kartlarını alabilirler.? Dedi.

Tuğan ?İlçede toplam 6 Bin 500 çiftçinin ödemelerden faydalandığını, yapılan ödemenin ise 4 Milyon lira olduğunu belirtti.



Takla atan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti

Yanan araca ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı

Yağ fabrikasında patlama: 2 işçi yaralandı

Yolcu minibüsü devrildi: 13 yaralı

Yağışlı hava kazayı beraberinde getirdi

Salihli'de kamyonet devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Seyir halindeki minibüsün üstüne ağaç devrildi

Otomobilin çarptığı çocuk yaralandı

Tarlada ölü olarak bulundu

İş kazası: 1 ölü

Üniversiteli genç kız arkadaşının evinde ölü bulundu

Şehit ateşi Muğla'ya düştü

Apartman dairesinde yangın: 5 kişi kurtarıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ BİGİN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: “PARTİ EMEKÇİLERİ NEREDE?”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Ege Üniversitesinin endemik tür cenneti: Botanik Bahçesi

Saruhanlı'da vefat...

Bebeğini havalandırma boşluğuna atan anne tutuklandı

Okul müdürü otizmli öğrenciyi merdivenlerden itti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 7.03.2016 16:48:41 768 0
Tarih: 07.03.2016 16:48 Güncelleme: 07.03.2016 16:48
Haberi Sesli Oku