Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,48%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

Saruhanlı`da Kıraç Rüzgarı

Saruhanlı`da Kıraç Rüzgarı

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde bu yıl 10.’su düzenlenen “Altın Üzüm ve Kültür Festivali” şarkıcı Kıraç’ın verdiği konserle sona erdi.

Saruhanlı İlçesinde bu yıl 10.’su düzenlenen “Altın Üzüm ve Kültür Festivali” şarkıcı Kıraç’ın verdiği konserle sona erdi.

Saruhanlı’da ilçenin başlıca gelir kaynağı olan üzümün tanıtımı ve reklamı için belediye tarafından düzenlenen “Altın Üzüm ve Kültür Festivali”nin son gecesinde Kıraç sahne aldı.

Cumhuriyet meydanında düzenlenen konsere İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Serhat Karakuş, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, protokolün diğer üyeleri ve ilçe halkı katıldı.

Şarkıcı Kıraç, konser alanını dolduran yüzlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Rock, pop ve türkü tarzındaki seçkin eserlerini seslendiren Kıraç, gönülleri fethetti.

-Festival Kapsamındaki Etkinlikler -

İlçede bir hafta süren “10. Altın Üzüm ve Kültür Festivali” etkinlikleri kapsamında kuru üzüm yarışması düzenlenerek, dereceye girenler altınla ödüllendirildi.

Etkinlikler kapsamında 17 Eylül akşamı sahne alan Suzan Kardeş, birbirinden güzel şarkılarıyla ilçe halkına keyifli bir gece yaşattı.

Ayrıca ilçedeki sosyal aktivite merkezi çevresinde kurulan sergi ve stantlarda vatandaşlar gezerek alışveriş yapma imkanı buldu.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor