Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Jandarma Ziyareti

Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Osman Çağlayan ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Barış Bora Şenyurt Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 178. Yılı olması nedeniyle Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serhat Karakuş´u makamında ziyaret etti.

Başhekim Ali Osman Çağlayan, ?Bir iftihar abidesi olarak nitelendireceğimiz ve 178 yıldır koca bir zaman dilimini geride bırakan köklü bir teşkilattır Jandarma Teşkilatı. Başarılarla dolu 178 yıllık köklü bir tarihe sahip olan Jandarma Genel Komutanlığı kuruluşundan bugüne kadar yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliğiyle kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusumuzun her zaman takdirini kazanmıştır. Hayatlarını kaybeden bütün şehitlerimize, vatan yolunda, birlik beraberlik yolunda, hürriyet yolunda ve temel değerlerimiz yolunda canını feda eden bütün jandarma teşkilatı personelimize Allah´tan rahmet diliyor, geriye kalanlarına sabır diliyorum.? Şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getiren İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serhat Karakuş, misafirlerine teşekkür ederek şunları söyledi, ?Jandarma Genel Komutanlığı personelleri olarak bizler, milletimizin bize olan bu teveccühünün bilincinde hareket ederek var olan bu güven ve sevgi bağını korumak, perçinlemek ve daha da güçlendirmek azim ve kararlılığındayız.?



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 19.06.2017 18:24:43 1162 0

Tarih: 19.06.2017 18:24
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00