Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75

Saruhanlı´da Fizik Tedavi Ünitesi Açılıyor

Saruhanlı´da Fizik Tedavi Ünitesi Açılıyor

SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesinde kurulması planlanan fizik tedavi ünitesi son aşamaya geldi.

SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesinde kurulması planlanan fizik tedavi ünitesi son aşamaya geldi.

Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Teoman Şen konuyla ilgili Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada,  Kurulması planlanan fizik tedavi ünitesinin donanım çalışmaları Belediyenin katkılarıyla son aşamaya geldiğini söyledi.

Son sistem ve Modern Fizik tedavi ünitesinin cihazları alınarak kurulmaya başlandığını belirten Şen, şunları kaydetti; ?Hastanemizden eğitim almak üzere ilgili personeller Manisa Devlet Hastanesine gönderdik. Çok kısa bir süre içerisinde hastanemize gelecek Fizyoterapist ile fizyoterapi hizmetimiz başlayacak. İhtiyacı olan hastalarımız fizik tedavi uygulamaları için Manisa´ya gitmelerine gerek kalmayacak. Mayıs ayı içerisinde hastanemizin ikinci katında hazırladığımız servisimiz ile birlikte açılışını planlıyoruz. Artık bundan böyle 12 kişilik fizik tedavi ünitemizde ultrason, tens, vakum, traksyon, hotpack ve parafin gibi fizik tedavi girişimleri hastanemizde gerçekleştirilecektir.?

Başhekim Opr. Dr. Şen, Saruhanlı için sağlık alanında planladıkları projeleri birer birer hizmete sunarak modern bir sağlık anlayışı getirmek en büyük hedefleri olduğunu sözlerine ekledi. 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor