SARUHANLI - Saruhanlı ilçesinde faaliyet gösteren emlakçılar, ilçede korsan olarak iş yapan emlakçılara karşı mücadele edilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıda dernek çatısı altında toplanmanın önemine dikkat çektiler.
Manisa´nın Saruhanlı ilçesinde emlakçılar, korsan emlakçılık yapan esnaflara karşı mücadele edebilmek amacıyla toplantı düzenledi. Toplantıda emlakçılar fikir alışverişinde bulundu. Saruhanlı´da resmi olarak emlakçılık yapan Hayati Çini, toplanma amaçlarının korsan emlakçılığın önüne geçmek olduğunu belirterek, ?Bizim resmi olarak işimiz emlakçılık. Vergimizi veriyoruz. Üzerimize düşen kanuni sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Ama bazı kişiler uyanıklık yaptığını zannederek korsan emlakçılık yapıyor. Hepimizin hakkına giriyor. Ne vergi veriyor, ne de başka bir sorumluluk üstleniyor. Biz bu durumu nasıl engelleyebiliriz, önce kendi aramızda konuşalım diye bu toplantıyı yapıyoruz. Benim önerim bir dernek kurmak. Emlakçı olmayan bu işi yapmasın. Bizim rızkımız çalmaya çalışanların önüne geçelim? dedi.
Toplantıda konuşan Cumhuriyetçi Halk Partisi (CHP) Saruhanlı İlçe Başkanı Zeki Bilgin ise "Ne kadar zor bir iş yaptığınızı en iyi bilenlerden biriyim ben. Bu konuda bir denek kurmak en doğru çalışma olacaktır. Geçmişten bakarsak kooperatifler kuruldu. Bu ne demek birlik olmak demektir. Eğer birlik olursanız zaten bu sorununuza çözüm bulabilirsiniz" diye konuştu.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 21.01.2018 18:00:18 518 0

Tarih: 21.01.2018 18:00
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00