SARUHANLI - Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı Gençlik Kolları, ?24 Kasım Öğretmenler Günü? kapsamında etkinlik düzenledi.

Saruhanlı Belediyesi Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen geceye CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Zeki Bilgin, emekli ve çalışan öğretmenler ile çok sayıda partilinin katıldığı kutlama gecesinde 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Cumhuriyet Halk Partisi 25. Dönem milletvekili adayıdır Mustafa Başgülşen, ?Atatürk ve Öğretmen? konulu slayt gösterisi eşliğinde konuşma yaptı.

CHP Saruhanlı Gençlik Kolları Başkanı Esat Esip tarafından gerçekleştirilen açış konuşmasının ardından, emekli öğretmen CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar geceye katılanlara seslendi. Sunar konuşmasında şunları kaydetti; "Öğretmenler tarih boyunca dünyanın neresinde olursa olsun bilginin, uygarlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerinde yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Büyük önder Atatürk´ün " Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir" öğretmenler "Yeni nesil sizlerin eseriniz olacaktır." sözleri öğretmenimize verdiği önemin açık bir göstergesidir. Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında geleceğimizin mimarı olan değerli öğretmenlerimiz, genel olarak ülkemizi etkileyen ekonomik, sosyal sorunlara ve mesleki alanda eğitim sisteminden, çalışma koşullarından ve özlük haklarından kaynaklanan tüm sıkıntı ve aksaklıklara rağmen büyük bir inanç ve özveri ile yarının dünyasını kuracak çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştirmeye devam etmektedirler.?

Öğretmenlerin atama, tayin gibi birçok problemlerinin çözülmesi için Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarına ihtiyaç olduğunun altını çizen Başkan Sunar, ?Milli eğitimdeki bugün dene yarın başka bir şey dene olmadı öbür gün daha başka bir şey dene anlayışını ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışacağız. Milli eğitim deneme tahtası, öğrenciler ve öğretmenler laboratuvarlardaki denekler değillerdir. Öğretmenlerimiz yalnızca 24 Kasımlarda hatırlanmamalıdır. İnsan onuruna yakışır, bir yaşama kavuşmaları biran önce sağlanmalıdır.? Dedi.

İlçe Başkanı Sunar´ın konuşmasının ardından Mustafa Başgülşen, konulara  ?Atatürk ve Öğretmen? konulu sunumunu gerçekleştirdi. Başgülşen´in Atatürk´ün hayatından kesitlerin de yer aldığı sunumu katılımcılar tarafından dikkatle izlendi.

Konuşmaların ardından önceki dönemlerde CHP ilçe yönetim kurulu üyeliği de yapan parti üyesi ve Emekli Öğretmen Cihan Önder Sevgi´ye CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Esat Esip tarafından çiçek taktim edildi. Ayrıca Başgülşen tarafından İlçe Başkanı Ayşe Sunar´a Cumhuriyet Gazetesi´nin 18 Temmuz 1932 tarihli nushası hediye edildi.



Usulsüz rapor iddiası ile eski başhekim gözaltına alındı

Mahallenin kabusu olan avukat 40 araca zarar verdi

Uyuşturucu operasyonu

5 gündür kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Berk, ölü bulundu

Gülşah Durbay Yoğun Bakıma Alındı

Saruhanlı Belediyesi’nden Engelli Vatandaşlara Akülü Tekerlekli Sandalye Desteği

SARUHANLI’DA VEFAT…

MANİSA KÖPRÜBAŞI’NDA DOĞALGAZ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Eski arkadaşların alkolü mekandaki kavgası cinayetle sonuçlandı: 1 ölü

Evin bahçesinde ölü halde bulundu

Traktöre çarpmamak için manevra yaptı, devrilen kamyonette yaralandı

Genç kızın hayatını kaybettiği evde siyanür tespit edildi

Silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Kanalizasyonda cenin bulundu

Devrilen traktörün altında kalan kadın yaralandı

Manisa Muaythai Takımı madalyalara ambargo koydu

BYD'ye tahsis edilen fabrika sahasında yeller esiyor

Geleceğin tapu teknikerlerine Kaymakam Dalak’tan mesleki rehberlik

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Büyükşehir, Saruhanlı’da Temiz Çevre için Görev Başında… İşletmeye Cezai işlem uygulandı

Genç sporcu evinde ölü bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 24.11.2016 14:28:05 1437 0
Tarih: 24.11.2016 14:28 Güncelleme: 24.11.2016 14:28
Haberi Sesli Oku