SARUHANLI - Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı Gençlik Kolları, ?24 Kasım Öğretmenler Günü? kapsamında etkinlik düzenledi.

Saruhanlı Belediyesi Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen geceye CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Zeki Bilgin, emekli ve çalışan öğretmenler ile çok sayıda partilinin katıldığı kutlama gecesinde 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Cumhuriyet Halk Partisi 25. Dönem milletvekili adayıdır Mustafa Başgülşen, ?Atatürk ve Öğretmen? konulu slayt gösterisi eşliğinde konuşma yaptı.

CHP Saruhanlı Gençlik Kolları Başkanı Esat Esip tarafından gerçekleştirilen açış konuşmasının ardından, emekli öğretmen CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar geceye katılanlara seslendi. Sunar konuşmasında şunları kaydetti; "Öğretmenler tarih boyunca dünyanın neresinde olursa olsun bilginin, uygarlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerinde yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Büyük önder Atatürk´ün " Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir" öğretmenler "Yeni nesil sizlerin eseriniz olacaktır." sözleri öğretmenimize verdiği önemin açık bir göstergesidir. Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında geleceğimizin mimarı olan değerli öğretmenlerimiz, genel olarak ülkemizi etkileyen ekonomik, sosyal sorunlara ve mesleki alanda eğitim sisteminden, çalışma koşullarından ve özlük haklarından kaynaklanan tüm sıkıntı ve aksaklıklara rağmen büyük bir inanç ve özveri ile yarının dünyasını kuracak çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştirmeye devam etmektedirler.?

Öğretmenlerin atama, tayin gibi birçok problemlerinin çözülmesi için Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarına ihtiyaç olduğunun altını çizen Başkan Sunar, ?Milli eğitimdeki bugün dene yarın başka bir şey dene olmadı öbür gün daha başka bir şey dene anlayışını ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışacağız. Milli eğitim deneme tahtası, öğrenciler ve öğretmenler laboratuvarlardaki denekler değillerdir. Öğretmenlerimiz yalnızca 24 Kasımlarda hatırlanmamalıdır. İnsan onuruna yakışır, bir yaşama kavuşmaları biran önce sağlanmalıdır.? Dedi.

İlçe Başkanı Sunar´ın konuşmasının ardından Mustafa Başgülşen, konulara  ?Atatürk ve Öğretmen? konulu sunumunu gerçekleştirdi. Başgülşen´in Atatürk´ün hayatından kesitlerin de yer aldığı sunumu katılımcılar tarafından dikkatle izlendi.

Konuşmaların ardından önceki dönemlerde CHP ilçe yönetim kurulu üyeliği de yapan parti üyesi ve Emekli Öğretmen Cihan Önder Sevgi´ye CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Esat Esip tarafından çiçek taktim edildi. Ayrıca Başgülşen tarafından İlçe Başkanı Ayşe Sunar´a Cumhuriyet Gazetesi´nin 18 Temmuz 1932 tarihli nushası hediye edildi.



Yolcu minibüsü devrildi: 13 yaralı

Yağışlı hava kazayı beraberinde getirdi

Salihli'de kamyonet devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Seyir halindeki minibüsün üstüne ağaç devrildi

Otomobilin çarptığı çocuk yaralandı

Tarlada ölü olarak bulundu

İş kazası: 1 ölü

Üniversiteli genç kız arkadaşının evinde ölü bulundu

Şehit ateşi Muğla'ya düştü

Apartman dairesinde yangın: 5 kişi kurtarıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ BİGİN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: “PARTİ EMEKÇİLERİ NEREDE?”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Ege Üniversitesinin endemik tür cenneti: Botanik Bahçesi

Saruhanlı'da vefat...

Bebeğini havalandırma boşluğuna atan anne tutuklandı

Okul müdürü otizmli öğrenciyi merdivenlerden itti

10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 24.11.2016 14:28:05 1429 0
Tarih: 24.11.2016 14:28 Güncelleme: 24.11.2016 14:28
Haberi Sesli Oku