Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,48%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

Saruhanlı´da Burhan Tezcan´ın Seçim Bürosu Açıldı

Saruhanlı´da Burhan Tezcan´ın Seçim Bürosu Açıldı

Cumhur İttifakı Saruhanlı seçim bürosu yoğun bir katılımla açıldı.

SARUHANLI - Cumhur İttifakı Saruhanlı seçim bürosu yoğun bir katılımla açıldı. 

Açılışa, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur,  Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, MHP Saruhanlı İlçe başkanı Baki Ulu ve Cumhur İttifakı Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Burhan Tezcan´ın katıldığı açılış programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Açılışta konuşan Milletvekili baybatur, hem Allah´a hem de Allah´ın rahmetine ve bereketine inanan insanlar olduklarını belirterek, zaferin de inanan insanların olacağını söyledi. 

Açılışını yaptıkları seçim bürosunun hayırlı olmasını dileyen baybatur, seçimden zaferle çıkacaklarına yürekten inandığını kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Mersinli de ilçenin içinden çıkmış, ilçe halkına hizmet etmeyi kendisine şiar edinen Burhan Tezcan bey´in aday gösterdiklerini belirterek, destek istedi. 

Saruhanlı´ya çıkarla, menfaatle ilişkisi olanların hizmet edemeyeceğini vurgulayan Mersinli, şöyle dedi: 

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ne kadar ülke sevdalısı ise biz de o kadar Manisa sevdalısıyız, Saruhanlı sevdalısıyız. Bilmenizi isteriz ki bu şehre, bu bölgeye AK Parti dışında hiçbir siyasi parti bu hizmetleri yapamaz ve yapmaz. Bir daha geri belediyecilik dönemlerine götürmeyin. Biz Saruhanlı´yı çok daha güzel bir belediyecilikle inşa etmek istiyoruz. Halkla parti arasındaki köprü seçim büromuzdur. Buraya gelerek birlikteliğinizi hayata geçiriniz." 

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Burhan Tezcan da vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi. 

Açılışın ardından kortej yürüyüşü düzenlendi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor