Tarih: 05.12.2016 18:34

Saruhanlı´da Bilgisayar Kullanım Kursu Tamamlandı

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakam Kanyılmaz´a Anlamlı Hediye

SARUHANLI - Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan ve "Bilgisayar Kullanım Kursuna" katılan kursiyerlere, Halk Eğitim Merkezinde yapılan törenle belgeleri verildi.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen belge törenine, Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Hak Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek, Müdür Yardımcıları Bilal Eğilmez, Nuri Gürcan ve kursiyerler katıldı.

Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, kurs hakkında gazetecilere yaptığı açıklamada, ?Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Bilgisayar kullanım kursuna katılan 12 kursiyere belgelerini verdiklerini söyledi.

Kanyılmaz, şöyle dedi; ?Bilgisayar kullanım kursuna katılan 12 kursiyere de 160 saat ders verildi. Bu kursiyerlerimiz eğitimlerini başarıyla tamamladılar bu günde kendilerine hak ettikleri belgeleri taktim ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.?

Bilgisayar Kullanım Öğretici Zeliha Beşikci ise, Kursiyerleri ile bilgisayarın temel bilgileri, Microsoft Ofis ile çalışarak kursumuzu tamamladıklarını söyledi.

-Pasta İle Kutladılar-
Kursiyerler ayrıca belge törenini başarıyla tamamlayıp bu güzel günün anısına pasta keserek kutladılar.

Ayrıca törende Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz´ın tayinin çıkmasından dolayı hediye verdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —