SARUHANLI - Saruhanlı 112 Acil Servisinde Ambulans şoförlüğü yapan Çetin Karamanlar Hastaneden aldığı ayakları kesik olduğu için yürüyemeyen hastayı sokağın çamur olması nedeniyle ambulanstan evine sırtında taşıyarak götürdü.


Manisa Devlet Hastanesinden aldığı diyabet hastası Muzaffer Tumlu´yu (70) Şehzadeler İlçesi Selimşahlar Mahallesi´nde ki evine götürmek için yola çıktı.
Ambulans şoförü Karamanlar Hastanede tedavisinin ardından taburcu olan iki bacağı kesik olan Tumlu´yu mahallede ki oturduğu evin sokağına geldiğinde yolun çamur olması nedeniyle ambulansın girmemesi üzerine sırtına alarak 500 metrelik çamur yolda taşıyarak evine ulaştırdı.
Ambulans Şoförü Çetin Karamanlar, Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, bu tür olaylarla sıkça karşılaştıklarını söyledi. Karamanlar şöyle dedi; ?Hastaneden aldığımız hastamızı Selimşahlar Mahallesi´ndeki evine nakletmek üzere yola çıktık ancak mahalleye geldiğimizde evin bulunduğu sokakta altyapı çalışması yapılıyor bu nedenle yol çamur olduğu için sokaka trafiğe kapatılmış bende hastamızı sırtıma alarak evine kadar taşıdım. Ambulans görevlileri olarak bu tür olaylarla karşılaşabiliyoruz. Ama bu bizim insanlık görevimiz. Yapacak başka bir şey yok. Hastayı yolda bırakamayız.?



EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 7.01.2018 17:16:18 934 0
Tarih: 07.01.2018 17:16 Güncelleme: 07.01.2018 17:16
Haberi Sesli Oku