SARUHANLI - Saruhanlı 112 Acil Servisinde Ambulans şoförlüğü yapan Çetin Karamanlar Hastaneden aldığı ayakları kesik olduğu için yürüyemeyen hastayı sokağın çamur olması nedeniyle ambulanstan evine sırtında taşıyarak götürdü.


Manisa Devlet Hastanesinden aldığı diyabet hastası Muzaffer Tumlu´yu (70) Şehzadeler İlçesi Selimşahlar Mahallesi´nde ki evine götürmek için yola çıktı.
Ambulans şoförü Karamanlar Hastanede tedavisinin ardından taburcu olan iki bacağı kesik olan Tumlu´yu mahallede ki oturduğu evin sokağına geldiğinde yolun çamur olması nedeniyle ambulansın girmemesi üzerine sırtına alarak 500 metrelik çamur yolda taşıyarak evine ulaştırdı.
Ambulans Şoförü Çetin Karamanlar, Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, bu tür olaylarla sıkça karşılaştıklarını söyledi. Karamanlar şöyle dedi; ?Hastaneden aldığımız hastamızı Selimşahlar Mahallesi´ndeki evine nakletmek üzere yola çıktık ancak mahalleye geldiğimizde evin bulunduğu sokakta altyapı çalışması yapılıyor bu nedenle yol çamur olduğu için sokaka trafiğe kapatılmış bende hastamızı sırtıma alarak evine kadar taşıdım. Ambulans görevlileri olarak bu tür olaylarla karşılaşabiliyoruz. Ama bu bizim insanlık görevimiz. Yapacak başka bir şey yok. Hastayı yolda bırakamayız.?



Saruhanlı’da Okul Sporlarında Gurur Tablosu

Yaşlı adamın sır ölümü! Cansız bedeni dere yatağında bulundu

Kamyonla çarpışan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı

Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu

İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 7.01.2018 17:16:18 995 0
Tarih: 07.01.2018 17:16 Güncelleme: 07.01.2018 17:16
Haberi Sesli Oku