SARUHANLI - Saruhanlı´da öğrenim gören 8 bin 40 öğrenci karnelerini alarak 15 günlük yarıyıl tatiline başladı. 

Saruhanlı´da okullarına giderek karnelerini almak için bekleyen öğrenciler, düzenlenen törenlerin ardından öğretmenlerinin ellerinden karnelerini almalarının mutluluğunu yaşadı. 

İlçede toplamda 8 bin 40 öğrenci karne alarak yarıyıl tatiline girdi. 

Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp, Saruhanlı Yedi Eylül Eğitim Kurumunda karne dağıtım törenine katılarak öğrencilere karnelerini verdi. 

Kaymakam Yalınalp, İlçe genelinde 52 okulda 8 Bin 40 öğrenciye 590 öğretmenin eğitim verdiğini belirterek, 4 ay süren eğitim maratonunun 19 Ocak Cuma günü tamamlandığını, ikinci eğitim döneminin 4 Şubat Pazartesi günü başlayacağını kaydetti. 

Birinci 4 aylık eğitim devresinde ilçedeki herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını dile getiren Çorumluoğlu, karnelerini dağıttığı öğrencilere tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için tavsiyelerde bulundu. 

Öğrencilerin tatili boyunca dinlenmelerini ve kitap okumaları tavsiye eden Çorumluoğlu, ?Başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Çeşitli nedenlerle başarısız olan öğrencilerimizin de çalışarak başarılı olacaklarına inanıyor ve üzülmemelerini istiyorum.? şeklinde konuştu. 

Karne dağıtım törenine, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, İlçe Jandarma Komutan Vekili Yusuf Başaran, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Osman Çoşkun, Umut Özdemir, katıldı.

 



Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

Kore Gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Sözleşmeli Er kazada hayatını kaybetti

Açlıkla boğuşan emekliye bir darbe de SGK'dan geldi! Maaş konusunda sıcak gelişme

Saruhanlı’nın Nüfusu 57.935 Oldu

Ege'de deprem fırtınası! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan iki korkunç ihtimali sıraladı

Marmara Gölü'ndeki izinsiz ekili alanlara müdahale

Başkan Zeyrek: "Teğmenlerimizin her zaman yanındayız"

Naci Görür o ilin adını verdi: Bu kadar yıkıcı fay hattı geçen başka şehrimiz yok

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 19.01.2019 11:21:14 1115 0

Tarih: 19.01.2019 11:21

Haberi Sesli Oku