SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde 2013-2014 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 8 bin 336 öğrenci karnelerini alarak 3 aylık yaz tatiline başladı.

Karne dağıtım törenine Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz ve beraberinde Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Serhat Karakuş, Belediye Başkan Vekili Cevdet Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Mahalle Muhtarı Ali Çakal, Öğrenci Velileri ve Hayırsever Arif  - Güler Eker çifti ve ailesi katıldı.

Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ve beraberindeki heyet Taşdibi Mahallesi İlköğretim Okulu`nda karne dağıtım töreninde öğrencilere karne verdi.

Törende, Kaymakam Kanyılmaz, Taşdibi mahallesine 9 derslikli okul binası yaptıran Hayırsever Arif – Güler Eker çiftine teşekkür ederek plaket verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın ise çiçek taktim etti.

Kanyılmaz, burada yaptığı konuşmada, ilçe genelinde 658’i anaokulu, 3 bin 71`i ilkokul, 2 bin 911`i ortaokul, 1 bin 696’sı lise olmak üzere toplam 8 bin 336 öğrencinin karne aldığını belirtti.

16 Eylül 2013 tarihinde başlayan eğitim yılının 13 Haziran tarihi itibariyle sona erdiğini dile getiren Kanyılmaz, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ise 15 Eylül 2014 Pazartesi günü başlayacağını kaydetti.

Öğrencilerin 3 aylık tatili boyunca dinlenmelerini ve bol bol kitap okumaları gerektiğini belirten Kaymakam Kanyılmaz, şunları söyledi:

"Başarılı bir yıl geçirdik. Kayda değer bir olumsuzluk yaşamadık. Okullarımızın yöneticilerini, öğretmenlerini ve okul aile birliği yönetimlerini kutluyorum. Başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Çeşitli nedenlerle başarısız olan öğrencilerimizin de çalışarak başarılı olacaklarına inanıyor ve üzülmemelerini istiyorum."

-Arif – Güler Eker-

Hayırsever Arif - Güler Eker çifti, 14 yıl önce Fatih Üniversitesinde öğrenimine devam ederken hayatını kaybeden oğulları Bilgin Eker’in adını yaşatmak için Taşdibi mahallesinde yapımı tamamlanarak eğitim öğretim hizmetine açılan 9 derslikli okul binasının yapımına katkıda bulunmuşlardı.



Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

Başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu

Halitpaşa’da ekili alanda yangın çıktı

Alaşehir'de zirai alanda yangın

Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

İzmir’de cinayet işledi, Manisa’da jandarmadan kaçamadı

Manisa'da jandarmadan PKK terör örgütüne operasyon: 3 kişi tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 13.06.2014 17:42:22 946 0

Tarih: 13.06.2014 17:42

Haberi Sesli Oku