SARUHANLI - Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, Saruhanlı´ 8. sınıf öğrencilerine yönelik merkezi ortak sınavların ilk gün oturumları sona erdi.

Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) ortaokul 8´inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen ikinci dönem ortak sınavları Saruhanlı´da 19 merkezde ve 64 sınav salonunda yapıldığınısöyledi.

Saruhanlı genelinde 664 öğrencinin katıldığı TEOK sınavında 149 öğretmenin görev aldığını belirten İlçe Müdürü Işık şunlarıkaydetti; ?Ortak sınavların bugün yapılan birinci oturumunda, sırasıyla Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi ders yazılıları yapıldı. Yarın yapılacak ikinci oturumunda ise fen ve teknoloji, TC inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil ders yazılıları gerçekleştirilecek.

Sekizinci sınıf öğrencileri saat 09.00, 10.10 ve 11.20´de başlayan sınavlarda, sırasıyla Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sınava girdi. Her dersten dört seçenekli çoktan seçmeli testlerden oluşan 20 soruldu, cevaplanması için 40 dakika süre verildi.



Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 25.11.2015 16:31:16 466 0
Tarih: 25.11.2015 16:31 Güncelleme: 25.11.2015 16:31
Haberi Sesli Oku