SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesi bünyesinde açılan işaret dili kursunu başarıyla tamamlayan 23 kursiyere sertifika verildi.

Saruhanlı´da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Saruhanlı Devlet Hastanesi işbirliği ile işitme engelliler için işaret dili kursu açıldı. 

120 saat süren kursun ilk etabını tamamlayan 23 kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Kursu başarıyla tamamlayan personelin sertifikalarını Saruhanlı Kaymakamı Necmettin YALINALP, Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet IŞIK, Saruhanlı Halk Eğitim Müdürü Mehmet YÜKSEK ve Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Salim BABUŞ verdi. 

Saruhanlı Devlet Hastanesinin, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı işbirliği ile işaret dilini öğrenen personelin işitme engelli bireylere daha kaliteli hizmet verileceğini belirten Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp, bu projenin devam ettirilmesi ve tüm hastane personelinin işaret dilini öğrenmesi gerektiğini temenni ederek, işaret dili eğitimlerini başarıyla tamamlayan personelleri kutladı.

İşitme engelli hastalara daha sağlıklı hizmet verebilmek adına işaret dili kursu ile personellerinin işaret dilini öğrendiklerini dile getiren Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Mustafa Salim BABUŞ; ? Eğitim alan arkadaşlarımız bundan sonra kurumumuzdan hizmet alacak olan engelli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verecekler. Diğer personellerimizde gruplar halinde işaret dilini öğrenecek. Kurslarımız devam edecek.? dedi.

Saruhanlı Devlet Hastanesi Kardelen Salonunda düzenlenen sertifika dağıtım törenine, Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp, Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Saruhanlı İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek, Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Mustafa Salim Babuş, Saruhanlı Devlet Hastanesi Müdürü İsmail Alpar, Sağlık Bakım Hizmet Müdürü Fatma Öztürk ve Saruhanlı Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Halil Aydın işaret dili eğitmeni Canan Erhün ve işaret dili kursiyerleri katıldı.



Saruhanlı’da Vefat…

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Ankara’da Mesir Macunu kardı

ÜNİDES gençliğin üretim gücüne güç katıyor

Dünyaca ünlü Manisa Çekirdeksiz Sultaniye Üzümü AB tesciline gün sayıyor

İmzalanan protokolle kanserde toplumsal bilinç artırılacak

Saruhanlı’da 42 Mahalle “Kırsal Mahalle” Statüsüne Alındı

Spil Dağı Milli Parkı’na Türkiye’de ilk "Kıl Çadır Gençlik Kamp Merkezi"

Baba dehşeti: İki çocuğunu öldürüp intihar etti

Tıra arkadan çarpan otomobil, hurda yığınına döndü: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Sadettin Saran gözaltına alındı!

Kadın hırsız, 28 yıl hapisle aranıyordu, polis kıskıvrak yakaladı

Öğrenciler birbirine girdi: Sokak boks ringine döndü

Saruhanlı’da Vefat…

Belediyeden her gün 193 Vatandaşa Sıcak Yemek Gidiyor

Yeni yılın üzümleri depodan değil bağdan

Manisa’da aile yapısının güçlendirilmesi için toplantı yapıldı

Manisa'da bağımlılıkla mücadelede kararlılık vurgusu

Elvan Özerdim davasında savcılık mütalaası açıklandı

Kendisi ayrı, çekirdeği ayrı şifa kaynağı

Süratli otomobilin çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü kadın hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 25.02.2019 17:57:47 0
Tarih: 25.02.2019 17:57 Güncelleme: 25.02.2019 17:57
Haberi Sesli Oku