Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Çocuklara Emanet

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında, ilköğretim öğrencileri bir günlüğüne Kaymakam, Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu.

Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında koltuğunu Neval Yaralı Milli Egemenlik Okulu 4/C Sınıfı öğrencileri Cemre Su Yaralı ve Gökalp Aydın'a devretti.

Temsili olarak ilçenin Kaymakamı olan öğrenciler, Belediye Başkanı, Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlerini telefonla arayarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.

Daha sonra koltuğunu öğrencilerden devralan Kaymakam Kanyılmaz, yaptığı konuşmada çocukların geleceğin teminatı olduğunu, bu makamlara gelecekte çocukların oturacağını belirtti.

Kanyılmaz, şunları söyledi, Bu makamlara gelecekte oturacak olan sizlersiniz. Bunun için çok çalışmalısınız. Biz isteriz ki bütün öğrenciler kendilerine bir hedef belirlesin ve o hedefe ulaşmak için gayret etsin. Bu açıdan okuyun ve çalışın. Gelecekte hangi işi yaparsanız yapın ama işinizi iyi yapın. Bu memleketin çalışan ve üreten insanlara ihtiyacı var.”

Kaymakam, törenin sonunda öğrencilere hediyeler verdi.

 



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Gülşah Durbay Futbol Turnuvası’nda Taşdibi Güldü

Hafız Öğrencilerden Ekrem Başkan’a Teşekkür Ziyareti

Saruhanlı'da vefat...

Demirci'de yürekler minik Kerem için birleşti

Kula Devlet Hastanesi’nde uzman hekim kadrosu güçleniyor

Şehit Mehmet Savunmaz, şehadetinin 34. yılında anıldı

Çekiciden savrulan kamyon şarampole uçtu

Koldere’de Kayıp Şahıs Aranıyor!..

Başkan Cıllı’dan yatırım açıklaması

Bayan Voleybolcular Gülşah Durbay anısına Turnuvada mücadele etti

Saruhanlı'da vefat..

Görülmez kaza!..

Başkan Taşkıncan Güven Tazeledi

Saruhanlı'da vefat...

Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 22.04.2015 17:06:19 1511 0
Tarih: 22.04.2015 17:06 Güncelleme: 22.04.2015 17:06
Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri