SARUHANLI - Bu sene 3. Düzenlenecek olan İzmir Pınar Cup futbol turnuvasına Saruhanlı belediye spor'a özel davet geldi.

Altyapıyı önem veren takımların başında gelen Saruhanlı BelediyeSpor sadece Manisa da değil tüm bölge de yaptığı çalışmalarla kendini hissettiriyor.

11 Nisan da başlayacak olan Pınar cup turnuvasında 2003-2004 ve 2005 doğumlu sporcular mücadele edecek. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden 65-70 takımın katılacağı turnuva profesyonel takımlarında ilgisini çekiyor.

Saruhanlı Belediyesispor Direktörü Mutlu Çamlıyer, gazetecilere yaptığı açıklamada; Saruhanlı Belediyespor altyapı çalışmaları sadece Manisa değil tüm Türkiye takip ediyor. Amacımız çocuklarımızın spor yaparken fair play ruhu ile mücadele edip sosyal çevrelerini de geliştirmek. Pınar Cup turnuvası Saruhanlı için çok önemli. Oraya gelen takımlara Saruhanlıda yaptığımız çalışmaları misyonumuzu vizyonumuzu ve gelecekle ilgili planlarımızı anlatma imkânımız olacak. Çocuklarımız Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen Takım sporcuları ile tanışma fırsatı bulacak. Turnuva suresince sadece kazanmanın değil fair play çerçevesinde oyun oynamanın tadını çıkaracaklar.”dedi.



Ferdi Zeyrek Vakfı, kırsal bölgelerde yaşayan çocuklar için kışlık kıyafet destek kampanyasını başlattı

Karbonmonoksit zehirlenmelerine kış uyarısı: "Baş ağrısı bile ihmal edilmemeli"

Yuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Avrupa 2027'ye kadar Rus gazına tam yasak için anlaştı

Çift taraflı yapay kalp cihazıyla hayata döndü

Konut ve iş yerleri için uygulanacak kira zam tavanı yüzde 35.91 oldu

Uyuşturucu operasyonlarında 10 tutuklama

Zayıflama İğneleri Plansız Gebelik Riskini Artırabilir

Tüfekle oynarken kız arkadaşını öldüren çocuk dağda yakalandı

Üç asırlık kayıp sancak hurda çuvallarının içinden çıktı

Tüfekle oynarken kız arkadaşını öldürdü

NUR FARAJ ÖNCE KENDİMİ TANIDIM

MESUT USTA’NIN KABAK TATLISINI ÜNLÜLERLE TANIŞTIRDIK

Gülşah Durbay kimdir? CHP'li belediye başkanı Gülşah Durbay kaç yaşında, nereli?

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

ALİ ZİHNİOĞLU’NDAN AMERİKALILARA ZEYTİNYAĞI TADIM PANELİ

SARUHANLI’DA VEFAT…

Salihli’de 9 ayda 508 kişi uyuşturucu ticaretinden yakalandı

Yunusemre’de sokak hayvanları için örnek yaşam merkezi

Saruhanlı’da Vefat…

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 5.03.2015 17:58:28 1018 0
Tarih: 05.03.2015 17:58 Güncelleme: 05.03.2015 17:58
Haberi Sesli Oku