Tarih: 03.11.2014 17:13

SARUHANLI ACARDAN PUANLARI KAPTI 1-2

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Geçen hafta Mütevelli Sporu 6-0’lık farklı bir skorla 2014-2015 Süper Amatör Liginde Şampiyonlukla başlayan Saruhanlı Belediyespor bu hafta deplasmanda zorlu Kırkağaç deplasmanına çıkarak Sami’nin 2 mükemmel golü ile zor deplasmanda gülen taraf oldu.

Maçın başından sonuna kadar tempolu geçen müsabakada Saruhanlı Belediyespor 3 puanla evine dönmesini bildiğini ifade eden Saruhanlı Belediyespor Teknik Sorumlusu Mutlu Çamlıyer, Gurupta; Donatımspor ve Horozköyspor ile birlikte puanını 6’ya çıkaran Saruhanlı Belediyespor’da hedeflerinin haftaya Çepniderespor olduğunu kaydetti.

Teknik Sorumlu Çamlıyer, şunları söyledi; “Kırkağaç deplasmanında sporcularımızın göstermiş olduğu üstün performanstan dolayı hepsini kutluyorum. Kırkağaç takımı kendi sahasında iyi oynayan genç bir ekip. Maçın zor geçeceğini biliyorduk karşımızda çok koşan ve mücadeleyi seven bir ekip olması maçın kalitesini arttırdı. Amacımız Sezon sonuna kadar Saruhanlı Belediye Spora yakışır şekilde müsabakalarımızı oynayarak Şampiyonluk hedefine ulaşmak.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —