SARUHANLI - Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulu genel kurulu gerçekleştirildi.

Serdar Yarılı Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Saruhanlı Ziraat Odası Aydoğan Okur, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, MESOB Denetim Kurulu Üyesi ve Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Zafer Kara, MESOB Yönetim Kurulu Üyelerinden Akhisar Yapı Sanatları Esnaf Odası Başkanı Tahir Memişler, Akhisar Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Osman Çakar, Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Kan, Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez, Manisa Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahintepe, Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Emin Karasu, İyi Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ömer Geriter, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Divan başkanlığın. Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter’in genel kurulda, Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Arif Bilek, genel kurulun hayırlı olmasını diledi, genel kurala katılan herkese teşekkür etti. Başkan Bilek, görevde bulundukları 4 yıllık süre zarfında üyelere hizmet için gayret gösterdiklerini, bundan sonraki dönemde de aynı şekilde çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, şoför esnafının özellikle pandemi döneminde çok zor günler geçirdiğini söyledi. Üreticilere mazot desteğinde bulunduklarını ifade eden Bilgin, şoför esnafına da mazot desteği vermek istediğini ancak kanunun buna izin vermediğini açıkladı. Konuşmaların ardından mesleğe katkı sunan üyelere plaket takdim edildi.

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Arif Bilek’in yönetim kurulunda Ramazan Uzundal, Resul Yağımlı, Ümit Başkaya, Mesut Akkaya, Muharrem Göral, Recep Şengül, denetim kurulunda Erhan Aktaş, Ertuğrul Ergün ve Kadir Kaya yer aldı.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 21.02.2022 10:44:00 1006 0

Tarih: 21.02.2022 10:44
Haberi Sesli Oku
29.06.2025 22:26:00