Anahtar Kelimeler: Saruhanlı Siyasetinde Neler Oluyor?...

SARUHNALI - Pınar Ak’ın 26 0cak Çarşamba günü Belediye Başkanı Zeki Bilgin’e ziyaretinin ardından,  Başkan Bilgin’in sosyal medya hesabından, “MHP Saruhanlı Kadın Kolları'ndan istifa eden Pınar Ak ile bir görüşme yaptık. Geçmişte yaşanan bazı olumsuzlukları tatlıya bağladık. Yanlıştan dönmekte bir erdemliliktir. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum.” İfadeleriyle paylaşım yapması üzerine MHP İlçe Başkanı Baki Ulu’da Pınar Ak hakkında ağır ithamlar içeren bir yazı kaleme alarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, açıklamasından şu ifadelere yer verdi; “26 Ocak 2022 Çarşamba günü Pınar Ak Hanım Belediye Başkanı Zeki Bilgin’i makamımda ziyaret etmiş. Beraber fotoğraf vererek Pınar Ak ‘ın MHP kadın kollarından istifa ettiğini iddia ederek paylaşımda bulunmuşlardır. Bu nedenle geçmişe dayalı istişarede bulunduklarını yazmışlardır.

Geçmişte beraber yol yürüdüklerini teyit ederek siyasi rantçıların birisi Pınar Ak kendini deşifre etmiştir. Milliyetçi hareket partisinin kapısı tüm halkımıza açık ve ‘HAK HUKUK ADALET’ kucaklayıcı kimliği ile dün olduğu gibi bugünde ilkelerini savunmaya devam edecektir. Pınar Ak hanımefendi ve onun gibi siyasi rantçılar milliyetçi ve ülkücü hareketin yolunun dikenli samimiyetin gönüldaşlığının had safhada olduğunu görünce daha önce sığındıkları samimiyetsiz limana geri dönmüşlerdir.

-Unuttukları bir durumu hatırlatalım-

Suskunluğumuz ADALET’e güvenimizdir, sabır ile bekliyoruz. Kendisini de ipinin bulunduğu abilerini de takipteyiz. Ayrıca Pınar Ak hanımın partimizin kayıtlı üyesi değildir. Bugün nasıl Zeki bilgin abisine methiyeler düzüyorsa aynı methiyelerle bize gelmiş programlarımıza katılmak istediğini belirtmiştir yapılan programlarımıza samimiyetine istinaden çağırmışızdır.

Kadın kolları başkanı olarak veya partimizin bir biriminde görevi yoktur sadece gönüldaşlık iddiası vardır, gönüldaşlarımızın ülküdaşlarımızın partimiz programlarına katılmayı, yaptıkları hizmetleri kullanılmak olarak algılaması doğası, düşüncesi gereği olsa gerek. Tencere yuvarlandı kapağını buldu. Zeki Başkana, CHP ye hayırlı olsun. Ülkücülüğü, Asenalığı anlayamamış, yaşayamamış. Safralar kendilerini zaman içinde dün olduğu gibi bu gün de iç dünyalarını dışa vurmaktadır. İlçe teşkilatımızın Kadın Kolları başkanlığı görevini Sayın Türkan Kılınç’tan sonra parti üyemiz ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Didem Anat Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilmiştir.

Sayın Zeki Bilgin gündemde kalmak için veya gündemi değiştirmek için yaptığı paylaşımları kınıyoruz.

Ayrıca 20 Aralık tarihli Mhp il Başkanımız Sayın Murat Öner’in Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ile ilgili içişleri Bakanımızın soruşturmasına cevap vermesini bekliyoruz.”

-Pınar AK’ta cevap verdi-

MHP İlçe Başkanı Baki Ulu’nun zehir zemberek paylaşımlarının ardından Pınar AK’ta cevap vermekte gecikmedi.

Pınar Ak sosyal paylaşım hesabı facebook hesabından hem yazılı hemde sözlü olarak şöyle dedi; “Saruhanlı MHP ilçe Başkanı Baki Ulu’nun açıklamasını okumuş bulunmaktayım.

Baki Ulu Bey bundan bir yıl önce beni partiye çağırıp partide yer almamı istedi. Görüşme yaptık.

Bana yazıları yazdıran, basın açıklaması yaptıran sen değimliydin Kadın Kolları Başkanı Pınar Ak Didem Anat diye yazdıran. Kadın kolları başkanı diyerek, sonrada Kadın Kolları Başkanı Didem Anat Kadın kolları Başkanı Yardımcısı Pınar Ak diyerek sosyal medyada paylaşan sen değimliydin Baki Ulu bey Madem benim bir üyeliğim dahi yoktu, bana neden basın açıklamalarımı yaptırdın. Madem yönetimde değildim neden parti toplantılarına beni aldın her yere götürdün. Üye yapmadan Partide görev yer veriyorsan. İlçe Başkanlığında bir sorun var demektir. Demek ki kapıdan her içeri gireni üye yapmadan sorumluluk sahibi yapıyorsunuz. Baki Ulu Bey bu mu Teşkilatıcılık,  bu mu ilçe Başkanlığı. Hangi parti ilçe Başkanı üye yapmadan görev verir nerde görülmüş. Basın açıklaması yaptıran Baki Uu Bey sizsiniz. Partide toplantıda resimlerde bulunmam belgeli, resimler bulunmaktadır. Ben tık tık kapı çalıp gelmedim siz beni çağırdınız ben geldim görev verdiniz, sorumluluk verdiniz görevimi layıkıyla yerine getirdim. Sayın Asena’m diyerek yorumlar yazdınız.

Siz watsap tan bu açıklamaları yap diye bana yazdınız.

Bunlara da yalan diye bilecek misiniz watsap yazışmaları duruyor.

Peki, o zaman niye yorumlara Sayın Asena’m, Sayın başkanım yazarak yorum yazdınız.

TÜM ÜLKÜCÜLERE MHP TEŞKİLATINA YALAN SÖYLEMİŞ OLDUNUZ

MHP ÇATISI ALTINDA BÜTÜN AKTIF PROGRAMLARA BENİ KADIN KOLLARI BASKAN İLE YARDIMCISI OLARAK TANITTINIZ GÖTÜRDÜNÜZ

PEKI ŞİMDİ BAKİ ULU BEYE SORUYORUM

BENİ ÜYE YAPMADAN NASIL BAŞKAN BASKAN YARDIMCISI YAPTINIZ?

GEREKİRSE VAPSAP SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAZIŞMALARIMIZI GENEL MERKEZİMİZE KANITLAYABİLİRİM

Doğruları konuşalım gerçekçi olalım, Sayın Zeki Bilgin Başkanı şahsım adına ziyarette bulundum büyük erdemlik göstererek makamında misafir etti. Kendisine teşekkür ediyorum.

Sayın Zeki Bilgin Kadın kolları başkanı derken bana yaptırdığın basın açıklamalarında Kadın Kolları Başkanı Pınar Ak Didem Anat diye yazdırdığın için. Saruhanlı Kadın kolları Başkanı olarak tanıdıkları için açıklama yapmıştır. Ben hayatım boyunca Doğruluktan şaşmadım kimseye de boyun eğmedim yalan konuşmadım.

BEN ASENAYIM. ÜLKÜCÜYÜM. SADECE ŞAHSIM ADINA SARUHANLI BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİM

BEN HİÇ BİR PARTİYE ÜYE OLMADIM. BAKİ ULU BEY SİZ DE YERİ GELDİĞİNDE SARUHANLI BELEDİYE BAŞKANIMIZLA BİR ARAYA GELİYORSUNUZ RESİMLER ÇEKİLİYORSUNUZ ÖYLEYSE SİZDE YANLIŞ YAPIYORSUNUZ. Bu iş burada bitmez, yeri zamanı geldiğinde gerekli açıklamaları yapacağım.”

Karşılıklı atışmalar gösteriyor ki, bu polemik bir hayli uzun sürecek…



Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 31.01.2022 13:11:00 1530 0

Tarih: 31.01.2022 13:11

Haberi Sesli Oku