Tarih: 14.10.2024 12:24

Saruhanlı MEB, TS EN ISO 9001:2015 Standardı Belgesi Aldı

Facebook Twitter Linked-in

Saruhanlı MEB, TS EN ISO 9001:2015 Standardı Belgesi Aldı 

Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü TS EN ISO 9001:2015 Standardı Belgesi aldı.

Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kalite süreçleriyle bütünleşik kurumsal yapının güçlendirilmesi, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması, sunulan hizmetlerin izlenip değerlendirilmesi, kayıt altına alınması, uygulanabilir hedeflerin konulması ve performansın ölçülmesi amacıyla, ulusal ve uluslararası standartlar doğrultusunda önemli bir adım attı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi tarafından belgelendirilen Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, TS EN ISO 9001:2015 Standardizasyon ve Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahip oldu.

-Emeği geçenlere Başarı Belgesi-

Sahip olunan bu belgenin alınmasında emeği gecen ekip üyelerine İlçe Kaymakamı Murat Acar tarafından başarı belgesi takdim edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan verilere göre, Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri arasında bu belgeyi alan 5. müdürlük olarak öne çıktığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş,

 “Bu başarı, Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hizmet kalitesini artırma yönündeki kararlılığının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Elde ettiğimiz bu belge ile kurumsal yapısının güçlenmesine katkı sağlamayı ve sunduğumuz hizmetlerde sürdürülebilir kaliteyi sağlamayı hedefliyoruz.” Dedi.ı Murat Acar  İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş ve görevli personele  Başarı Belgesi takdim etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —