Tarih: 10.07.2021 18:15

Saruhanlı Esnaf Kefalet Kooperatifi Kongresine 1 Ağustos’ta

Facebook Twitter Linked-in

Ali Kan Adaylığını Açıkladı

Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi olağan kongresi 1 Ağustos 2021 Pazar günü yapılacak. Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar odası yönetim kurulu üyesi Sanayi sitesinde marangoz olarak esnaflık yapan Ali Kan kongrede başkanlık için adaylığını açıkladı.

Ali Kan’ın adaylığını Saruhanlı esnaf ve sanatkarlar odası Saruhanlı şöförler odası ve Saruhanlı halk otobüsleri tarafından da desteklendiği öğrenildi.

Saruhanlı Esnaf ve Sanatkârlar odası toplantı salonunda basın açıklaması yaparak adaylığını açıklayan Ali Kan, Yeni yönetim anlayışı olarak 4 temel konu üzerinde duracağını belirterek bunların

 Esnafın içinde bulunduğu bu zorlu şartlarda kooperatifin tüm organlarının, esnaf ve üyelerin yanında ve destekçisi olacağını.

Kooperatif bünyesinde bulunan tüm üyelerin başvuru ve taleplerinin tarafsız ve dürüst biçimde değerlendirip sonuçlandıracağını

. Esnafın finansman ihtiyacının karşılanmasını, krediye en hızlı ve makul şekilde ulaşmasını sağlayacağını.

 Tüm esnaf kuruluşları, odalar ve resmi makamlar ile birlikte organize bir şekilde çalışıp esnafların hakkını sonuna kadar savunacağını söyledi.

Ali Kan, “Bu yolculuğun sonunda kazananın Saruhanlı’da ki esnaf ve sanatkar arkadaşlarımın olması dileğiyle bu göreve saygıdeğer yönetim kurulu, denetim kurulu ile birlikte aday olduğumu kamuoyuna saygılarımla arz ederim.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —