Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,23% 0,28
  • EURO

    37,62% -0,37
  • GRAM ALTIN

    2919,65% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4903,03% 0,41

Saruhanlı CHP’de Selahattin Şahin dönemi

Saruhanlı CHP’de Selahattin Şahin dönemi

Saruhanlı CHP’de Selahattin Şahin dönemi

Saruhanlı CHP’de Selahattin Şahin dönemi

Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Teşkilatı 7 Temmuz 2024 Pazar günü olağanüstü kongre gerçekleştirdi.

Saruhanlı Belediyesi Serdar Yaralı Kültür Merkezinde Pazar günü gerçekleştirilen kongrede divan başkanlığına Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu getirildi.

İki adayın çıktığı Kongrede, Selahattin Şahin ve Avukat Hazal Hocalar başkanlık için yarıştı. 

Kongre saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasının ardından CHP Saruhanlı Gençlik Kolları Başkanı Uğur Babacan’ın açılış konuşmasının ardından adaylar birer konuşma yaptı. Ve ardından seçime geçildi. 1158 delegenin katıldığı seçimde Hazal Hocalar 63 oy alırken, Selahattin Şahin 93 oy alarak başkan seçildi. 2 Oy ise geçersiz sayıldı.

-Gençlik Kolları Başkanı Uğur Babacan’dan değerlendirme-

Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı Gençlik Kolları Başkanı Uğur Babacan Gazetecilere yaptığı açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı olağanüstü ilçe kongremizi divan Başkanı olarak seçilen Akhisar Belediye Başkanımız Sayın Besim Dutlulu nezdinde kongremizi gerçekleştirdik. Kaybedenin olmadığı kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olduğunun göstergesi olan örnek bir kongre oldu. Bayrak yarışımızda Hazal Hocalar ve Selahattin Şahin ilçe başkan adaylarımız olarak seçime girdi. Delegelerimiz takdiriyle Selahattin Şahin ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımız Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını daha ileriye taşımak için seçilmiştirler. Seçilen İlçe başkanımız Selahattin Şahin ve yönetimini tebrik ediyorum ve başarılı çalışmalara imza atmalarını temenni ediyorum. Hazal Hocalar arkadaşımıza Bayrak yarışımıza katkı sunduğu için gençlerin her zaman siyasette yer alması gerektiğini gösteren güzel bir örnek olduğu için teşekkür ediyorum. Medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Partimizi kongre sürecine taşıyan ilçe başkanımız Kamil Altındağ ve yönetimini de tebrik ediyorum. Ayrıca açılış konuşmasını beni uygun gördükleri için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Babacan, Kongreye katılım sağlayan Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl başkan vekiline, il yöneticilerine, milletvekillerine, ilçe başkanlarına, belediye başkanlarına, kadın kolları, gençlik kolları ve partililere teşekkür ettiğini dile getirdi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor