BAŞKAN BİLGİN: HEDEFİMİZ 5 YIL İÇİNDE ÜÇÜNCÜ LİG

Manisa 1. Amatör Küme B grubu şampiyonu Saruhanlı Belediyespor, Süper Amatör Kümeye yükselme final maçında Manisa takımlarından 1965 Nurlupınar Gençlergücü'nü 3 - 1 yenerek Süper Amatör Kümeye yükseldi.

Manisa 1. Amatör Küme B grubu şampiyonu Saruhanlı Belediyespor, aynı kümenin A grubu şampiyonu olan 1965 Nurlupınar Gençlergücü ile Turgutlu Yedi Eylül stadında karşılaştı.

Karşılaşmayı CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ve çok sayıda taraftar izledi.

Maçta, rakibine karşı kontrollü bir oyun sergileyen Saruhanlı Belediyespor, Nurlupınar'ı 3-1 mağlup ederek Süper Amatör Kümeye adını yazdırdı. Saruhanlı Belediyespor'un gollerini 11. dakikada Nurlupınar oyuncusu Arat, (Kendi kalesine), 44. ve 58. dakikada Batuhan atarken, Nurlupınar'ın tek gölünü ise 84. dakikada Burak attı. Maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte oyuncular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Saruhanlı'yı 5 Yıl İçinde Üçüncü Lige Çıkaracağız

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, maçın ardından Kulüp Başkanı Vedat Yaralı, Teknik Direktör Mehmet Dağdelen ve takım oyuncularını tebrik etti.

Başkan Bilgin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Saruhanlı Belediyespor'un Turgutlu'da tarihi bir gün yaşadığını ifade ederek şunları kaydetti;

"Bir yıllık emeğimizin boşa gitmemesi için büyük mücadele verdik ve Manisa 1. Amatör Küme B grubunda şampiyon olduk. Bugün de Nurlupınar maçından sporcularım alnının akıyla çıkmayı başardı. Tüm sporcularımızı alınlarından öpüyorum. Saruhanlı'yı 5 yıl içinde üçüncü lige çıkarmak için elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Saruhanlı'da bu potansiyel var. Saruhanlı'nın unuttuğu duyguları tekrar Saruhanlı'ya yaşattığımız için mutluluk duyuyorum."



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 30.01.2020 10:57:00 1202 0

Tarih: 30.01.2020 10:57
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00