Tarih: 06.09.2019 14:48

Saruhanlı Belediyespor Sezonu Açtı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Manisa’da bu sezon 1 Amatör Kümede mücadele edecek olan Saruhanlı Belediyespor (SBS) şehir stadında sezonun ilk antrenmanını yaptı.

Açılış programına Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal, Kulüp Başkanı Vedat Yaralı, Yönetim kurulu üyesi İbrahim Aydoğan, Spor Direktörü Mutlu Çamlıyer, yardımcı antrenörler ve futbolcular katıldı.

Aynı zamanda takımın teknik direktörlüğünü de yapan Mutlu Çamlıyer ve yardımcılarının nezaretinde yapılan antrenmanda yeşil beyazlı oyuncuların yüksek performansı dikkat çekti.

Başkan Bilgin, burada yaptığı açıklamada bu sezon çok çalışarak şampiyon olmayı ve Süper Amatör Kümeye yükselmeyi hedeflediklerini dile getirerek şunları kaydetti;

“Yeni bir sezona giriyoruz. Güçlü bir takım kurduk. Bu kadro ile biz bir üst lige çıkacağımıza yürekten inanıyorum. İnanmak başarmanın yarısıdır. Başarı böyle gelir. Önce kendini inanacaksınız. 'Biz bu lige fazlayız, biz burada namağlup şampiyon oluruz' inancıyla sahaya çıkmanız gerekiyor. Bende gençliğimde uzun yıllar futbol oynadım. Bu ortamı çok iyi bilirim, sahayı bilirim, soyunma odasını bilirim, tribünü bilirim. Bizler size her türlü desteği verecek ve gerekli ortamı sağlayacağız. Bunun karşılığında sizden başarı bekliyoruz."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —