Anahtar Kelimeler: SARUHANLI BELEDİYESPOR YAĞDI

SARUHANLI BELEDİYESPOR FK GOL OLDU YAĞDI

Manisa Süper Amatör Lig Ali Kaya Sezonu A Grubu’nda oynanan maçta Saruhanlı Belediyespor Futbol Kulübü kendi sahasında Koldere Futbol Kulübü'nü 6-0 mağlup etti.

Manisa Süper Amatör Lig Ali Kaya Sezonu A Grubu’nda Saruhanlı Belediyespor Futbol Kulübü, Koldere Futbol Kulübü takımını konuk etti. Hacırahmanlı Sahası'nda oynanan maçta Saruhanlı Belediyespor FK, rakibi Koldere FK karşısında rahat bir galibiyet aldı.

HAFTAYA RAKİP SOMA 301 KARAELMASSPOR

Saruhanlı Belediyespor FK’nın golleri İbrahim Ermu (2), Serhat Coran (2), Rasim Keskin ve Mustafa Demir'den geldi. Haftaya oynanacak maçlarda Saruhanlı Belediyespor FK deplasmanda Soma 301 Karaelmasspor'a konuk olurken, Koldere Futbol Kulübü de Kayalıoğluspor'u konuk edecek.

"MAÇTAN HİÇ KOPMADIK"

Rahat galibiyet sonrası açıklamalarda bulunan Saruhanlı Belediyespor FK Teknik Direktörü Mutlu Çamlıyer, "Hafta başından beri tam konsantre bir şekilde Koldere Futbol Kulübü maçına hazırlandık. Mücadele dolu bir maç olacağını biliyorduk ve ilk düdükten son düdüğe kadar maçtan hiç kopmadık. Her hafta oynayacağımız maçı final olarak görüyoruz. Saruhanlı derbisini kazanarak yolumuza devam etmemiz ise bize ayrıca bir özgüven kazandırdı. Koldere FK finalini kazandık ama önümüzdeki hafta Soma 301 Karaelmasspor finali var. Soma 301 Karaelmasspor takımını da haftaya mağlup ederek, şampiyonluk yolunda dev bir adım atmak istiyoruz. Her iki takımın futbolcularını da verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederim." açıklamasında bulundu.

"HEDEFİMİZ BAL LİGİ"

Saruhanlı Belediyespor FK Yardımcı Antrenörü Recep Türen, "Bu hafta yaptığımız antrenmanlarda çok sıkı çalıştık ve Koldere Futbol Kulübü maçına hazır bir şekilde geldik. Rahat bir galibiyet aldık ama bundan sonra rehavete kapılmadan önümüze bakacağız. Haftaya oynayacağımız Soma 301 Karaelmasspor maçını da kazanarak şampiyonluk yolunda hasar almadan yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve bu hedefe ulaşmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz." ifadesinde bulundu. 

"TERLEMEDEN 3 PUANI ALDIK"

Saruhanlı Belediyespor FK’nın başarılı savunma oyuncu Görkem Küçük, "Çok rahat bir galibiyet aldık, deyim yerindeyse terlemeden 3 puana ulaştık. Önümüzdeki hafta Soma'da yapacağımız maç ligin kırılma maçlarından bir tanesi. O maçı da kazanarak rakiplerimize gözdağı vermek istiyoruz. Maçın başında istediğimiz gibi oyuna başlayamasak da ilerleyen dakikalarda hâkimiyeti ele aldık. İyi futbolculardan kurulmuş bir ekibiz ve her hafta üstüne koyarak yolumuza devam ediyoruz. Hafta başından beri Mutlu ve Recep hocalarımızın verdiği direktifler sayesinde rahat bir galibiyet elde ettik. Bundan sonraki maçlarımızı da kazanarak ligde daha iddialı bir konuma geleceğimizden bir şüphemiz yok." diye konuştu.



Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

Cinayet: Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi

Kadın bıçaklanarak öldürüldü

Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 5.12.2023 17:05:00 907 0

Tarih: 05.12.2023 17:05

Haberi Sesli Oku