Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10154,25%1,08
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2394,28% -1,16
  • Ç. ALTIN

    3876,85% -0,25

Saruhanlı Belediyesinden Muhteşem Konser Programı

Saruhanlı Belediyesinden Muhteşem Konser Programı

Saruhanlı Belediyesi tarafından "Engellilere Saygı Gecesi" etkinliği kapsamında düzenlenen, Manisa Musiki Derneği Korosu ile Saruhanlı Belediyesi Türk Müziği Korusu konseri, dinleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.

SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi tarafından "Engellilere Saygı Gecesi" etkinliği kapsamında düzenlenen, Manisa Musiki Derneği Korosu ile Saruhanlı Belediyesi Türk Müziği Korusu konseri, dinleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.

Serdar Yaralı Kültür Merkezinde düzenlenen konseri, Belediye Başkanı Zeki Bilgin ve eşi Zehra Bilgin, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP İlçe Başkanı Hasan Levent, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Baysal ve Mesut Sökmen, Sivil Toplum Örgütü Başkanları, Muhtarlar, Engelliler Derneği Başkanı Kazım Uysal ve Üyeleri, Millet İttifakı Üyeleri ve çok sayıda misafir ilgiyle izledi.

Konserin sonunda Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Manisa Musiki Derneği Başkanı Mehmet Yumrukaya'ya, Saruhanlı Engelliler Derneği Başkanı Kazım Uysal ise Koro Şefi Tahir Kahraman'a çiçek verdi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor