EKREM BAŞKAN 11 MAHALLEYE TAG YAPTI

Saruhanlı Belediyesi’nden Mahallelere Modern Giriş Tagı

 

Saruhanlı Belediyesi, ilçeye bağlı 11 mahalleye estetik ve modern görünümlü giriş tagları kazandırdı. Mahallelerin giriş noktalarına yerleştirilen bu yapılar, hem bölgenin kimliğini yansıtarak tanıtımına katkı sağlıyor hem de mahalle sakinleri ve ziyaretçiler için görsel bir değer oluşturuyor.

 

Bu kapsamda; Adiloba, Büyükbelen, Çakmaklı, Çaltepe, Çullugörece, Çınaroba, Kepenekli, Sarıçam, Taşdibi, Develi ve Hacımusa mahallelerinin girişlerine taglar inşa edildi.

 

Öte yandan; Hacırahmanlı, Nuriye, Kemiklidere, Koyuncu, Gözlet ve Aydınlar mahallelerinde ise tagların demir aksamlarının montajları tamamlandı. Bu mahallelerde levhaların da kısa süre içinde yerlerine takılması planlanıyor.

 

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, yaptığı açıklamada, “Mahallelerimizin tanıtımına katkı sağlamak, bölgelere daha düzenli ve estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla bu çalışmayı başlattık. İlçemizin her noktasına değer katmaya devam edeceğiz,” dedi.

 

Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediyeye teşekkür etti.

 

Saruhanlı Belediyesi, ilçenin genelinde benzer çalışmaların sürdürüleceğini ve vatandaşların yaşam alanlarını güzelleştirmek adına projelerine kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

Erhan Dumlu, İYİ Parti’den Manisa İl Başkan Adaylığını Açıkladı

Saruhanlı'da vefat...

Sokak ortasında silahla başından vurulmuş halde bulundu

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Saruhanlı’da 102. Yıl Coşkusu

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

SARUHANLI’DA CUMHURİYETİMİZİN 102. YILDÖNÜMÜNE YAKIŞIR BİR KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

Paşaköy FK gücüne güç kattı

Gebze'de 6 katlı bina çöktü! Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi

Polisten 750 metre kaçtı, 40 yıl hapisle aranan firari çıktı

Silahlı saldırının faili tutuklandı

Pazarda kaybolan 15 yaşındaki çocuktan 21 gündür haber alınamıyor

Korkunç kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Kendisine silah doğrultan adamın üzerine yürüyüp bıçakla öldürdü

Manisa’da 5 yıldır firari olan şahıs yakalandı

Motosiklet kazası: 1 ağır yaralı

Taksi şoförünün darbedildiği anlar kamerada

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
8.08.2025 10:17:00 1605 0
Tarih: 08.08.2025 10:17 Güncelleme: 08.08.2025 10:18
Haberi Sesli Oku