Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10154,25%1,08
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2394,28% -1,16
  • Ç. ALTIN

    3876,85% -0,25

Saruhanlı Belediyesinden Dilek Mahallesine Modern Dokunuş

Saruhanlı Belediyesinden Dilek Mahallesine Modern Dokunuş

Saruhanlı Belediyesi, bir yandan Koronavirüs ile mücadele ederken bir yandan da Belediye hizmetlerini aksatmadan yerine getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Dilek mahallesinde Bayraklı tepe olarak bilinen bölgede modern bir düzenlemeye imza atıldı.

SARUHANLI/DİLEK - Saruhanlı Belediyesi, bir yandan Koronavirüs ile mücadele ederken bir yandan da Belediye hizmetlerini aksatmadan yerine getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Dilek mahallesinde Bayraklı tepe olarak bilinen bölgede modern bir düzenlemeye imza atıldı.

Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in talimatı üzerine Dilek'te çalışma başlatan Fen İşleri Müdürlüğü, bu alandaki Belediyeye ait kahvehanenin tadilat ve bakımı yaptı. Alana renkli parke taşları döşendi ve oturma bankları monte edildi. Önümüzdeki günlerde kamelyaların yerleştirileceği alan vatandaşların kullanımına sunulacak.

Başkan Bilgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada vatandaşların refahı için modern alanlar ve parkla inşa ettiklerini ifade ederek, "Dilek mahallemizde güzel bir alan kurduk. Pandemi sürecini atlattıktan sonra vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde vakit geçirebileceği bir meydan oluşturduk. Hayırlı olsun" dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor