Saruhanlı Belediyesinde Davullu Zurnalı Maaş Kutlaması

SARUHANLI - Saruhanlı İlçe Belediyesinde en düşük işçi maaşının 6 bin 700 liradan 11 bin 325 liraya yükseltilmesine sevinen işçiler, davul zurna eşliğinde halaylar çekerek kutlama yaptı.

Saruhanlı Belediyesinin iştiraki Sarbel A.Ş bünyesinde çalışan toplam 250 işçi, şantiyede bir araya gelerek hayata geçirilen yüzde 70'lik zammı davul zurna eşliğinde halay çekerek kutladı.

Personelinin sevincine ortak olmak üzere Şantiyeye gelen Belediye Başkanı Zeki Bilgin'i davul ve zurnayla karşılayan işçiler, 'En büyük başkan bizim başkan' şeklinde atılan slogan attı. Daha sonra Başkan Bilgin, çalışanlarıyla birlikte oyun oynayıp halay çekti.

Başkan Bilgin, burada yaptığı açıklamada, emeğin en yüce değer olduğunu ifade ederek, "Tüm personelime helal hoş olsun. güle güle harcayın" dedi.

Başkan Bilgin, şöyle konuştu; "Gönül daha fazlasını vermek istiyor ancak bütçemiz buna olanak sağlamıyor. Hiçbir çalışanımızın alın terini biz heba etmeyiz. Alın teriyle çalışan tüm emekçilerin başımızın üstünde yeri var.  Bir Belediyenin başarısı, sahada çalışan emekçilerin başarısıdır. Yüzde 70'lik zam hayırlı olsun.  11 bin 325 lira belki yetecek, belki yetmeyecek ama inşallah 3-4 ay sonra Sosyal Demokratların iktidara gelmesiyle siz emekçilere açlık sınırının üzerinde 15 bin, 18 bin lira maaşlar vermeyi rabbim bizlere nasip etsin. "

Başkan Bilgin, konuşmasının ardından çalışanlarıyla birlikte oyun oynayıp halay çekti. Programa Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri de katıldı.



Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

Manisa Şampiyonu Öğrencilerden İlçe Millî Eğitim Müdürü Aguş’a Ziyaret

İSHAKÇELEBİ’YE YAKIŞIR YENİLİK: ÜZÜM DÜĞÜN SALONU VE KAPALI PAZARYERİ YENİLENDİ

Saruhanlı’nın Gururu: Özel Sporculardan Madalya Yağmuru

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da Değişim Devam Ediyor

Manisa-Saruhanlı Yolunda Yeni Sabit Radar Sistemleri Devreye Girdi

Saruhanlı’daki Dev Soygun Çözüldü Fabrika Çetesi Hapiste

Saruhanlı’da Vefat…

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 4.02.2023 12:16:00 986 0
Tarih: 04.02.2023 12:16 Güncelleme: 04.02.2023 12:16
Haberi Sesli Oku