Saruhanlı Belediyesinde Davullu Zurnalı Maaş Kutlaması

SARUHANLI - Saruhanlı İlçe Belediyesinde en düşük işçi maaşının 6 bin 700 liradan 11 bin 325 liraya yükseltilmesine sevinen işçiler, davul zurna eşliğinde halaylar çekerek kutlama yaptı.

Saruhanlı Belediyesinin iştiraki Sarbel A.Ş bünyesinde çalışan toplam 250 işçi, şantiyede bir araya gelerek hayata geçirilen yüzde 70'lik zammı davul zurna eşliğinde halay çekerek kutladı.

Personelinin sevincine ortak olmak üzere Şantiyeye gelen Belediye Başkanı Zeki Bilgin'i davul ve zurnayla karşılayan işçiler, 'En büyük başkan bizim başkan' şeklinde atılan slogan attı. Daha sonra Başkan Bilgin, çalışanlarıyla birlikte oyun oynayıp halay çekti.

Başkan Bilgin, burada yaptığı açıklamada, emeğin en yüce değer olduğunu ifade ederek, "Tüm personelime helal hoş olsun. güle güle harcayın" dedi.

Başkan Bilgin, şöyle konuştu; "Gönül daha fazlasını vermek istiyor ancak bütçemiz buna olanak sağlamıyor. Hiçbir çalışanımızın alın terini biz heba etmeyiz. Alın teriyle çalışan tüm emekçilerin başımızın üstünde yeri var.  Bir Belediyenin başarısı, sahada çalışan emekçilerin başarısıdır. Yüzde 70'lik zam hayırlı olsun.  11 bin 325 lira belki yetecek, belki yetmeyecek ama inşallah 3-4 ay sonra Sosyal Demokratların iktidara gelmesiyle siz emekçilere açlık sınırının üzerinde 15 bin, 18 bin lira maaşlar vermeyi rabbim bizlere nasip etsin. "

Başkan Bilgin, konuşmasının ardından çalışanlarıyla birlikte oyun oynayıp halay çekti. Programa Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri de katıldı.



Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

Isınmak isterken yaralanan işçi 7 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı’da Vefat…

Mihriban cinayetinde kan donduran ifade: "Öldüğünü anlayınca ormana gömdüm"

Manisa’da rahim ağzı kanseri tarama aracı hizmete girdi

Eğlence bu tatilde Saruhanlı’da!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 4.02.2023 12:16:00 960 0
Tarih: 04.02.2023 12:16 Güncelleme: 04.02.2023 12:16
Haberi Sesli Oku