Saruhanlı Belediyesinde Davullu Zurnalı Maaş Kutlaması

SARUHANLI - Saruhanlı İlçe Belediyesinde en düşük işçi maaşının 6 bin 700 liradan 11 bin 325 liraya yükseltilmesine sevinen işçiler, davul zurna eşliğinde halaylar çekerek kutlama yaptı.

Saruhanlı Belediyesinin iştiraki Sarbel A.Ş bünyesinde çalışan toplam 250 işçi, şantiyede bir araya gelerek hayata geçirilen yüzde 70'lik zammı davul zurna eşliğinde halay çekerek kutladı.

Personelinin sevincine ortak olmak üzere Şantiyeye gelen Belediye Başkanı Zeki Bilgin'i davul ve zurnayla karşılayan işçiler, 'En büyük başkan bizim başkan' şeklinde atılan slogan attı. Daha sonra Başkan Bilgin, çalışanlarıyla birlikte oyun oynayıp halay çekti.

Başkan Bilgin, burada yaptığı açıklamada, emeğin en yüce değer olduğunu ifade ederek, "Tüm personelime helal hoş olsun. güle güle harcayın" dedi.

Başkan Bilgin, şöyle konuştu; "Gönül daha fazlasını vermek istiyor ancak bütçemiz buna olanak sağlamıyor. Hiçbir çalışanımızın alın terini biz heba etmeyiz. Alın teriyle çalışan tüm emekçilerin başımızın üstünde yeri var.  Bir Belediyenin başarısı, sahada çalışan emekçilerin başarısıdır. Yüzde 70'lik zam hayırlı olsun.  11 bin 325 lira belki yetecek, belki yetmeyecek ama inşallah 3-4 ay sonra Sosyal Demokratların iktidara gelmesiyle siz emekçilere açlık sınırının üzerinde 15 bin, 18 bin lira maaşlar vermeyi rabbim bizlere nasip etsin. "

Başkan Bilgin, konuşmasının ardından çalışanlarıyla birlikte oyun oynayıp halay çekti. Programa Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri de katıldı.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 4.02.2023 12:16:00 749 0

Tarih: 04.02.2023 12:16 Güncelleme: 04.02.2023 12:16
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00