SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi, İzmir - İstanbul karayolunun geçtiği ilçenin kavşak bölgesinde seyyar olarak tost ve hamburger satışı yapan esnafları bir noktaya toplamak ve ilçede yetişen yöresel ürünlerin ülke geneline satışını sağlamak amacıyla 24 saat açık gıda pazarı kuruyor.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, ilçenin kavşak noktasından geçen İzmir - İstanbul karayolunun kenarındaki boş alanda montajı devam eden gıda satışı yapılacak büfe ve konteynırları yerinde inceledi.

Başkan Bilgin, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada ilçeye sosyal ve ekonomik anlamda kazanım sağlayacak yeni bir projeyi hayata geçireceklerini ifade ederek şunları kaydetti;

"İlçemizin kavşak bölgesinde seyyar olarak tost ve hamburger satışı yapan esnaflarımız var. Bu esnaflarımızı bu bölgede toplayıp daha kurumsal hizmet vermelerini sağlayacağız. Öte yandan üzüm ve zeytin başta olmak üzere ilçemizde yetişen çok sayıda yöresel ürünler bulunuyor. Bu ürünlerin üreticiden tüketiciye doğrudan satışını sağlamak amacıyla bu büfelerin bir kısmını yöresel ürün üreten ve satan esnaflarımıza tahsis edeceğiz. Bu doğrultuda 24 saat yaşayan pazar sayesinde ilçemize katma değer sağlayacağız. Hayırlı olsun."

Başkan Bilgin'in buradaki incelemelerinde Belediye Başkanvekili Özgür Göktoprak, Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal ve Meclis Üyeleri Ahmet Göçmen, Cavit Yaralı, İlhan Uykun, Adil Karadağ ve Mustafa Arguz da yer aldı.



Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 8.04.2021 10:10:00 2575 0
Tarih: 08.04.2021 10:10 Güncelleme: 08.04.2021 10:10
Haberi Sesli Oku