Saruhanlı Belediyesi Dev Festivale Hazırlanıyor

Saruhanlı Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı, Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. yılı ile 16. Altın Üzüm ve Kültür Festivalini bir arada kutlayacak.

Saruhanlı Belediyesi tarafından bu yıl 30 Ağustos ile 10 Eylül  tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinliklerin hazırlıkları devam ediyor. Festivalde müzik dünyasının ünlü isimlerinden Ayna, Melek Mosso, Haluk Levent ve Rumeli Ayhan sahne alacak. 

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, gazetecilere yaptığı açıklamada,  İlçenin en büyük gelir kaynağı olan üzümün tanıtımı ve önemini ortaya koymak adına geleneksel olarak her yıl düzenlen “Altın Üzüm ve Kültür Festivali”nin bu yıl 30 Ağustos - 10 Eylül tarihleri arasında yapılacağını açıkladı.

Festival ile 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. yılını da bir arada kutlayacaklarını dile getiren Bilgin, dev bir organizasyon hazırladıklarını söyledi. 

Etkinlikler kapsamında 29 Ağustos Salı günü saat 17.30’da İstasyon meydanından 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanına kadar bando takımı eşliğinde kortej yürüyüşü düzenleyeceklerini ifade eden Bilgin, festivalin içeriğine ilişkin şu bilgileri verdi;

AYNA VE RUMELİ AYHAN KONSERİ

“Kortej yürüyüşümüzün ardından 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanında festivalimizin açılış programını gerçekleştireceğiz. Daha sonra Hükümet caddesinde kurulacak alışveriş sergisi ve stantlarının açılışını yapacağız. 30 Ağustos akşamı Ayna'nın, 31 Ağustos akşamı da Rumeli Ayhan'ın sahne alacağı halk konseri düzenleyeceğiz. Ayrıca çocuklarımız ve gençlerimiz için Hükümet konağının karşısındaki otopark alanında lunapark kurulacak.”

MELEK MOSSO VE HALUK LEVENT SAHNE ALACAK

Etkinlikler kapsamında 5 Eylül akşamı Melek Mosso, 6 Eylül akşamı da Haluk Levent konseri düzenleneceğini belirten Bilgin, Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. yılı olan 7 Eylül tarihinde resmi törenler yapılacağını, aynı günün akşamı da ilçede Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şarkıcı Kutsi'nin sahne alacağı konser düzenleneceğini dile getirdi. 

Bilgin, bunun yanı sıra çocuklar için çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerinde yer alacağı festivalde İlçe halkının keyifli günler geçireceğini dile getirdi. 



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 28.08.2023 15:17:00 1742 0

Tarih: 28.08.2023 15:17 Güncelleme: 28.08.2023 15:17
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00