Saruhanlı Belediyesi Dev Festivale Hazırlanıyor

Saruhanlı Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı, Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. yılı ile 16. Altın Üzüm ve Kültür Festivalini bir arada kutlayacak.

Saruhanlı Belediyesi tarafından bu yıl 30 Ağustos ile 10 Eylül  tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinliklerin hazırlıkları devam ediyor. Festivalde müzik dünyasının ünlü isimlerinden Ayna, Melek Mosso, Haluk Levent ve Rumeli Ayhan sahne alacak. 

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, gazetecilere yaptığı açıklamada,  İlçenin en büyük gelir kaynağı olan üzümün tanıtımı ve önemini ortaya koymak adına geleneksel olarak her yıl düzenlen “Altın Üzüm ve Kültür Festivali”nin bu yıl 30 Ağustos - 10 Eylül tarihleri arasında yapılacağını açıkladı.

Festival ile 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. yılını da bir arada kutlayacaklarını dile getiren Bilgin, dev bir organizasyon hazırladıklarını söyledi. 

Etkinlikler kapsamında 29 Ağustos Salı günü saat 17.30’da İstasyon meydanından 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanına kadar bando takımı eşliğinde kortej yürüyüşü düzenleyeceklerini ifade eden Bilgin, festivalin içeriğine ilişkin şu bilgileri verdi;

AYNA VE RUMELİ AYHAN KONSERİ

“Kortej yürüyüşümüzün ardından 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanında festivalimizin açılış programını gerçekleştireceğiz. Daha sonra Hükümet caddesinde kurulacak alışveriş sergisi ve stantlarının açılışını yapacağız. 30 Ağustos akşamı Ayna'nın, 31 Ağustos akşamı da Rumeli Ayhan'ın sahne alacağı halk konseri düzenleyeceğiz. Ayrıca çocuklarımız ve gençlerimiz için Hükümet konağının karşısındaki otopark alanında lunapark kurulacak.”

MELEK MOSSO VE HALUK LEVENT SAHNE ALACAK

Etkinlikler kapsamında 5 Eylül akşamı Melek Mosso, 6 Eylül akşamı da Haluk Levent konseri düzenleneceğini belirten Bilgin, Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. yılı olan 7 Eylül tarihinde resmi törenler yapılacağını, aynı günün akşamı da ilçede Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şarkıcı Kutsi'nin sahne alacağı konser düzenleneceğini dile getirdi. 

Bilgin, bunun yanı sıra çocuklar için çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerinde yer alacağı festivalde İlçe halkının keyifli günler geçireceğini dile getirdi. 



EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 28.08.2023 15:17:00 1901 0
Tarih: 28.08.2023 15:17 Güncelleme: 28.08.2023 15:17
Haberi Sesli Oku