Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00

Saruhanlı’ya MHP Bayrağını Dikeceğiz

Saruhanlı’ya MHP Bayrağını Dikeceğiz

MANİSA - MHP Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Serdar Yaralı ve İshakçelebi Belediye Başkanı Hakan Ural, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu

MHP Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Serdar Yaralı ve İshakçelebi Belediye Başkanı Hakan Ural, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu.

Ziyaret esnasında açıklamada bulunan Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Serdar Yaralı, “30 Mart’ta yapılacak seçimlerde MHP’nin Saruhanlı adayı olarak yola çıktım. İnşallah bu dönemde Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağını Saruhanlı’ya dikeceğiz. Başkanımızdan ışık almaya geldik. Bu dönemde Saruhanlı’da güzel şeyler olacak. Buna inanıyorum.” dedi.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Geçen hafta içerisinde İstanbul’da adaylarımız Genel Başkanımız tarafından açıklandı. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah utandırmasın. Bugüne kadar yaptığımız hizmetleri ve bundan sonra yapacağımız hizmetleri bir ekip ruhuyla Saruhanlılılar`a da yansıtmak bizim görevimiz. Boynumuzun borcudur. İnşallah güzel bir çalışmayla beraber Saruhanlı’yı da alarak, büyükşehir zincirinde hizmetler yapalım" şeklinde konuştu.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor