Tarih: 14.11.2013 10:03

Saruhanlı’da Suya Zam Yok

Facebook Twitter Linked-in

Saruhanlı Belediye Meclisi, 2014 yılı için içme suyu ücretleri başta olmak üzere toplam 7 kalem hizmet bedeline zam uygulanmamasına karar verdi.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Kardelen Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada 2014 yılında belediye tarafından üretilecek hizmet karşılığında alınacak ücretlerin yeniden belirlenmesi konusunun bu ayki meclis toplantısında görüşüldüğünü belirtti.

Toplantı sırasında içme suyu ücreti başta olmak üzere bazı hizmet bedellerine zam uygulanmamasını teklif ettiğini, bu teklifinin meclis üyelerince oy birliğiyle kabul edildiğini ifade eden Yaralı şunları kaydetti:

“İlçemizde 1 lira 45 kuruş olan 1 ton su ücreti gelecek yıl da aynı fiyat üzerinden uygulanacak. İçme suyu başta olmak üzere itfaiye, kanalizasyon katılım ücreti, mezarlık satış, defin ve nakil hizmeti, şehir içi yolcu taşıma ücreti, Otelimizde oda konaklama ücreti ve şehir içi ulaşımı servis izin belgesine zam uygulanmamasına karar verdik.”

Başkan Yaralı, ilçede 5 bin 344 mesken, 522 ticarethane, 52 de resmi daire olmak üzere toplam 5 bin 918 su abonesi bulunduğunu bildirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —