Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    34,08% 0,21
  • EURO

    38,06% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2845,78% 0,60
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,00

Saruhanlı'da 3 Kişi Tutuklandı

Saruhanlı'da 3 Kişi Tutuklandı

SARUHANLI - Saruhanlı'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 9 kişide 3'ü yeniden gözaltına alınarak tutuklandı.

Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu…

SARUHANLI’DA 3 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI

 

SARUHANLI - Manisa’da il merkezi ve Saruhanlı ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 9 kişide 3’ü yeniden gözaltına alınarak tutuklandı.

 

Alınan bilgiye göre, Saruhanlı’da bir ay önce uyuşturucu madde sattıkları öne sürülen şüphelilerin adreslerine düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 9 kişiden 3’ü yeniden gözaltına alındı.

 

Manisa 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından haklarında yakalama kararı çıkartılan 3 kişi, Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındıktan sonra sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 - Uyuşturucu Operasyonu -

 

Manisa Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü 500 polis, özel harekat timleri ve helikopter destekli olarak il merkezi ve Saruhanlı ilçesinde uyuşturucu madde sattıkları öne sürülen şüphelilerin adreslerine düzenlediği eş zamanlı operasyonda 48 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden 39'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmış 9'u ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor